KK Partizan

  1. Ајде Џерихо не плачи више живота ти. Ово су нова правила и то је то. А колико видим нико се не свађа, штавише иде нормална конверзација.

  2. Ајде Џерихо не плачи више живота ти. Ово су нова правила и то је то. А колико видим нико се не свађа, штавише иде нормална конверзација.

    To što ti radiš po mojoj subjektivnoj proceni je provociranjei lupanje gluposti. Veruj mi bićeš banovan lagano.

  3. ova priča ko je kol'ko dobio i ko je više dobio nema smisla. Priča uvijek dođe na isto, kao rasprava ima li ili nema Boga.

    Meni samo nije jasno što vi navijači Partizana ne osuđujete vašu upravu u fudbalu, msm vidim da osuđujete a ne toliko drastično koliko bi trebalo. Koliko ste igrača prodali zadnji 5-6-7 godina, i to nisi bili mali transferi. Samo od tih transfera Partizan je imao potencijal da bude redovan učesnik lige šampiona.

    ĐE SU PARE? KO UKRO

  4. Tilmo, nadji gde sam ti se obratio u svom postu, pa onda repliciraj. Jedino ako i tebe zovu Dzoni. Izvini sto smatram tvoje postove nebitnim i mizernim, pa najcesce od prvog pasusa ni ne procitam. Nemoj misliti da si izuzetak, ne citam ni 90% drugih pantera po temi.

  5. msm vidim da osuđujete a ne toliko drastično koliko bi trebalo. Koliko ste igrača prodali zadnji 5-6-7 godina, i to nisi bili mali transferi

    Pa mi ne volimo upravu mislim da je to jasno. Lopovi su pokrali, mada bilo je toliko para, da nismo upali baš u onoliki kanal kao Zvezda. Što se tiče tog nekog na utakmicama slabijeg prozivanja mislim da je veliki broj glavnih ljudi sa Juga ne njegovom platnom spisku pa ili ga ne pljuju ili ga pljuju mlako amo čisto da bi bilo kao da ga pljuju. Ja ga ne volim i pored 6 osvojenih titula smatram da je idiot i nadam se njegovom skorom odlasku, a mislim da je generalno to mišljenje Partizanovaca.

  6. ova priča ko je kol'ko dobio i ko je više dobio nema smisla.

    Da, to sam pokušavao više puta da naglasim. Ono pravilo je više nastalo zbog toga nego zbog spema tipa rasni. Jednostavno mislim da je to stvar u kojoj svako ima svoju stranu, svako ima svoje mišljenje i da to jedino možeš da diskutuješ na svojoj temi sa svojima, jer ako sa tom pričom odeš na protivničku, ponovićemo milion puta svi ono što je već milijardu puta ponovljeno.

  7. Meni samo nije jasno što vi navijači Partizana ne osuđujete vašu upravu u fudbalu, msm vidim da osuđujete a ne toliko drastično koliko bi trebalo. Koliko ste igrača prodali zadnji 5-6-7 godina, i to nisi bili mali transferi. Samo od tih transfera Partizan je imao potencijal da bude redovan učesnik lige šampiona.

    Ko bre ne osudjuje, da li lud si ti? Pa uprave Partizana su pokrale visestruko vise para nego uprave Zvezde. Iz prostog razloga jer smo napravili daleko vise igraca, dok ste vi dugove pravili i dovodjenjem virtualnih igraca iz PES-a, a gubili ih i u pljackaskim dilovima sa menadzerima.
    Kome da se zalis? Vi ste se ponadali da ce vucic & mafija nesto da preokrenu, oni namestise jedno prvenstvo i to im je najveci domet. Mi nemamo cemu da se nadamo ni sledece sezone ako ostane Djura lopov, a sva je prilika da se dogovorio sa ovim lopovima. Ali opet, mi nismo u tolikoj dubiozi jer nismo napravili 50 miliona dugova i srozali rejting kluba kao vi.

  8. Ali opet, mi nismo u tolikoj dubiozi jer nismo napravili 50 miliona dugova i srozali rejting kluba kao vi.

    Mada ako budemo stali sa pravljanjem igrača, što se nadam se neće desiti odosmo mi u kurac. Ili ako Đura ne ode. Mada mi sami nema šanse da ga skinemo.

  9. Nego mrzi me da prolazim kroz tonu neku teksta i jurim to. Koja je kazna ako ne izađemo na meč sutra?

  10. Који ми? Коме се ти обраћаш, неколицини симпатизера са интернета или лоповима за које смо ми ситни и не знају ни да постојимо? Од тога "ми, ви" ми се сере. Нити ја имам везе са Звездиним дугом нити ти са Партизановим трофејима.

  11. Ово је за Џерика, касним са телефона много.

  12. Mi - Partizan, Partizanovci, Grobari
    Vi - Zvezda, Delije, Zvezdaši

    Ne znam šta ti nije jasno tu?

  13. Al su rebnuli dobro.

  14. Najbogatiji savez na svetu ćemo imati do kraja serije.

  15. Не можеш рећи да смо МИ направили дугове и проблеме и пичке материне кад обични навијачи немају везе са тим правим кривцима.

  16. Nemaju, ali se odnosi Mi Vi i na klub ne lično na navijače. Nekad umesto Partizan napišem to mi, nebitno skroz. Niko ne misli da si ti lično napravio dug jebemumater.