KK Partizan

  1. Šta sad, treba da vam se da 50 miliona i iz početka da se ide?

    Само да се надовежем..наравно да НЕ.

    Побогу, људи немају леба да једу, фирме нам не раде, оће нама што радимо у државним предузећима да скрешу 10% од плате, заболе ме за Звезду оћу да идем на море и да возим Х6. Кад већ Богдан не може аџаџа

  2. Samo se seti "Evropske Zvezde"....Vesić je čovek milioner od Crvene Zvezde postao. I on i Žika Pauk i mnogi koji su se tu češali.

  3. заболе ме за Звезду оћу да идем на море и да возим Х6. Кад већ Богдан не може аџаџа

    I sada je to normalna rasrpava koju ti i Dionisijo podržavate.

  4. Inače pretpostavljam koliko pratiš košarku da ne znaš zašto je baš Bogdan i Sutomore?

  5. Ja ti kažem da je Zvezdin projekat "Evropska Zvezda" pojeo ne zna se koliko miliona. Ništa niste bili u lošijem položaju. Naravno ovo poslednje dve sezone je samo posledica pojedenih miliona koji su otišli u tuđe džepove.

  6. Nikola jebao te partizan! Izdao si drugare. Mogao si bar da javiš da si sisa. Da ne očekujemo da ćeš doći na Adu. Mrš!

  7. Simonović vozi X5

    Vozi bmw, ali ne vozi X5... :) Jbg, da nisam video svojim očima, ali isto tako sam video i Milosavljevića da vozi Tuarega V6 3.0 ako ćemo već o kolima. Stvarno Džoni misliš da oni godinama ne dobiju ni dinar? Sve je to bajno, ali nije baš tako. Pa u RKG crnci dobijaju platu do trećeg u mesecu, pa ostali kako stignu. Tačno je da im se kasni, ali se kasni manje nego recimo fudbalerima CZ. Ali kasni se i ku KKCZ, manje nego u KKP, ali ni ovamo nije prvog plata.

    I sada je to normalna rasrpava koju ti i Dionisijo podržavate.

    Ovo te ne kapiram. Citirao si njega, i ubacio mene.

  8. http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=4064

    Ne dobijaju platu u Partizanu i igraju bez kinte to je sigurno. Kasni im baš mnogo. Kod vas će kasniti jer će bacanje para na igrače poput Simonovića, Lazića i tako nekih da vas košta. Kao i pre kada ste pravili taj prvi projekat "Evropska Zvezda" kada ste posle Zmaga dovlačli Šakotu koji tada takođe nije bio jeftin.

  9. Pompezno najavljivan projekat "Evropska Zvezda" (ne)kontrolisanim trošenjem novca nekada srpski gigant sunovratio je u "blato", pa sada Nebojša Čović pokušava da spase što se spasiti može. Bez previše strpljenja, bez "manufakture" sopstvenih igrača, sa trenerima kao što su Zmago Sagadin, Dragan Šakota, Aco Petrović, Stevan Karadžić, Aleksandar Trifunović, ali i Svetislav Pešić dva nacionalna kupa je zaista malo. Opet, sa druge strane, dobro je što je grb kluba sa bogatom tradicijom u vlasništvu istog. I on je bio založen.

  10. Lazić je (postao) korektan igrač sasvim. Simonović je jedini kapiten koji ne tapka loptu, tu se slažem.

  11. Lazić je trebalo da postane mnogo bolji igrač. Barem je meni nekada delovalo tako da će biti, ali ni tada nije imao potencijal kakav ima Bogdan sada.

  12. Od čega žive igrači Partizana, pošto kažeš u životu platu nisu dobili? Od čega Milosavljević vozi Tuarega? Kako plate čarter let? Da vole Partizan više od života, raskinuli bi ugovor i otišli da im niko ne da dinara recimo 6-7 meseci. Ti možeš jedno vreme da pozajmljuješ da se snalaziš, ali ne možeš ceo život. Tačno je da im kasne plate, ali to nije ni blizu onog skidanja koševa i slično što se dešavalo ovamo. Pa svake godine neke igrače izbace, misliš da ih puste za džabe? Samo Lučić prošle god. jel otišao za džabe? Slažem se da imaju manje plate nego Zvezdini, ali to nije nikako problem Zvezde. Možeš da platiš koliko hoćeš igrača. Ali to da žive od vazduha nikako ne pije vodu.

  13. Кад смо код Богдана, готивим малог, има муда, потенцијала да постане добар играч. Али мислим да треба да де што пре, мислим да Дуле погрешно утиче на њега, изгубио је компас клинац. Она изјава од јуче је катасртофа, капирам да су биле узбуркане страсти, али у ком је он фазону да онако нешто каже.

  14. Jedan oftopik:
    DJONI STO SI MI IZBRISAO OPIS PROFILA?

  15. Ali do tog skidanja koševa su doveli ljudi iz Zvezde koji su dobijali pare i gurali sabi u džep, a ponešto i preplaćivanjem su pojeli. Lučić je jedan jedini igrač prodat prošle godine, a znajući košarku, ne verujem da je Partizan zaradio neku basnoslovnu lovu.

    Pa meni su kasnili platu 6 meseci pa sam živeo. I to bez šteka, sa manjom prethodnom zaradom nego što su oni imali. Imaju za život sigurno, ali im se kasni sigurno pola godine, ako ne i više.

    Skidanje koševa je dug prema tom igraču naplaćen sudski sa kamatama, kao i većina od onih 15 miliona.

  16. DŽONI ŠTO SI ISPALIO DRUGARE!?

  17. Vidim, nova pravila se vec pokazuju kao fenomenalna, ne moze da se dodje do reci od panterske objektivnosti i parlamentarnosti.

    Ovo ti je za nauk, Dzoni, da ne donosis odluke naprecac, niti da otvaras ad hoc polemike po forumu, na kojima ce "ja-sam-duze-moderator-ja-sve-znam" super-moderator da ti nepozvan arbitrira kako treba da se radi.

    Truce, nadam se da si zadovoljan rezultatima svoje inicijative.

  18. Jedan oftopik:
    DJONI STO SI MI IZBRISAO OPIS PROFILA?

    Nisam, moraš da shvatiš da ti ja to i sliku ne brišem nikada. I ne moraš da oftopikuješ pitaj me takve stvari na PVT.

  19. Nikola jebao te partizan! Izdao si drugare. Mogao si bar da javiš da si sisa. Da ne očekujemo da ćeš doći na Adu. Mrš!

    Deki napisao sam. Zub mi je naduven i boli me. Nisam ni u Obrenovac danas išao zbog toga.

  20. Vidim, nova pravila se vec pokazuju kao fenomenalna, ne moze da se dodje do reci od panterske objektivnosti i parlamentarnosti.

    To je ono zašto sam prvo i uveo ona pravila bio. Jednostavno, zatrpavaju. Inače ne vidim ovo što ti Tilmo pišeš kao diskusiju, nego provociranje i spem odmah da ti kažem. Neće ti puno to biti tolerisano.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.