KK Partizan

  1. Оћеш марамицу, Џери?

    Одох сад док ми не измисле неки бан.

  2. Tako je, podbadaj pa bezi kao pickica iz Zeleznika, kao pravi pantelija.

  3. Ko je juce pobegao 10 minuta sa terena?

    Necu vise danas postovati ovde.

  4. Tako je, svi jos po jedan post, pa razlaz odavde!

  5. Па шта год човек да напише ти ћеш и даље да кукаш. Искулирај, иди гледај фудбала мало, нема Партизана на СП па га неће покрасти нико.

  6. Uff Milutinov suspendovan to je mozda i dobro uzasan je u zadnje vreme ali Pavlovic ne igra sledecu. LOLCINA. A njima standardno od 2 jedan skroz nebitan.

  7. Не, нормална расправа је кад кажеш "пусти ме изјава директора Телекома", везано за оне спонзорске уговоре. И ту се свака расправа за тебе завршава.

    Možda mi se ne raspravlja. Na mojoj sam temi.

    YeahBatch
    Па шта год човек да напише ти ћеш и даље да кукаш. Искулирај, иди гледај фудбала мало, нема Партизана на СП па га неће покрасти нико.

    Ovo je tačno ono zbog ćega sam i uve bio ono pravilo. Šta sad, mislite da možete da dolazite masovno da serete. Obvo nije diskusija uopšte i može diskutovanje, a to što sada vi radite i dalje ne može.

  8. Da li su realne ove kazne jbt?

  9. Rasni ti još jedan taj post "ko je pobegao" i bićeš banovan ponovo na jedno 6 meseci jer si na uslovnoj i ni Kelt te neće spasti.

  10. Pavlović je udario Nelsona.

  11. Ladno nisam to video... jebiga onda..mada mi nije jasno zasto bez publike...je l' znaju ljudi da je plej-of jebeni

  12. Evo sad da te normalno pitam pred svedocima.
    Sta je pogresno u tome ko je pobegao, i zasto za to pola godine?

  13. Neka me neko podseti, koliko utakmica je suspendovan FMP nakon bacanja petardi na parket, ulaska navijaca na parket, i pogadjanja Bertansa bakljom? JEL ISTO DVE UTAKMICE?

  14. Čupali stolice, gađali upaljačima i svašta. Aj kapiram sve to. Na snimku se isto vidi neki upaljač koji je sa njihove tribine pogodio Lovernja u ruku i odbio se u glavu, mnogo pre bilo kakvih incidenata, a inače su trebali za Železnik da budu kažnjeni više.

  15. taj rad Dzeri, upravo sam to hteo da napisem...

  16. Rasni, ozbiljno ti kažem sada da odjebeš pod hitno sa ove teme i da ne smaraš da ti se bilo šta objašnjava. Tebi je već dovoljno puta objašnjavano.

  17. Pa naravno da je trebalo, ali posto NISU, onda je kazna Partizanu takodje neadekvatna.

  18. Данас сам чуо да је штета у Пиониру пола милиона динара, кажу да ће то тражити од домаћина тј Партизана да плати. Само не знам ко то мже да тражи, КСС или ко?

  19. Mislim uprava hale, a ne KSS to za štetu.

  20. Dusebriznik Tilmo se brine za stolice. Selo gori, a Tilmo se ceslja.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.