KK Partizan

  1. Pa naravno da je trebalo, ali posto NISU, onda je kazna Partizanu takodje neadekvatna

    Jeste. U principu nisu nikada oni kažnjeni sa dve utakmice bez publike, a svašta su radili.

  2. Sudija samo jednu tekmu isto.

  3. Џери, што на сваки пост одговараш са неком дозом ироније, мржње, шта већ. Уносиш негативну енергију својим постовима. Ти си великим делом заслужан што дође до вређања и свакаквих глупости на овим темама. Задњих пар страна само прозиваш људе.
    Лепо сам написао нешто, а ти опет и опет крећеш са пљувачином ничим изазван.
    Претерујеш човече, ако не умеш нормално да комуницираш упиши часове контроле беса.

  4. A dobro Džeri bilo nam je jasno da će ovo da rade i pre kazni smo znali da ćemo mnogo loše da prođemo. Nama je Pavlović baš udarac. Njima će faliti Nelson. Bez Milutinova možemo. Dobro, Tejić je nebitan skroz. Publika....možemo i bez publike jebiga. Nije da ih nismo pobeđivali i pred njihovom publikom. Prošle godine smo dve pred njima rešili, ove u Železniku. Samo iole normalno suđenje da bude. Krivo mi što je samo jednu tekmu dobio Belošević.

  5. Ајде бре, ко се још обазире на џерика, он ти је ко Тодорић. Ту је, кења, ал некако је небитан лоло

  6. DZONI UNOSIŠ MRŽNJU KO VUJOŠEVIĆ

  7. I Belosevica kaznise lolo...naseg najboljeg sudiju...a ovu lopovcinu Oberknezevica? Njemu nista...

  8. Tilmo opet spemuješ temu smaranjem Džeriha. Ako si došao na Partizanovu temu i neko ti napiše nešto ko te jebe. Što si dolazio?
    Po ovom novom pravilu zapamtite to, ako se nama ne diskutuje sa vama onda nećemo ni da diskutujemo, a ja lično sa tobom nemam šta oko košarke da diskutujem, a verujem niko drugi takođe. Ako nađeš nekoga da želi baš sa tobom da diskutuje, onda OK, ako ne to je spem.

  9. Partizan konstantno ima primedbe na Oberknezevica, i oni ga bez problema stave da sudi prvu finalnu utakmicu. Fudbal su jos gospodski namestili u odnosu na to kako steluju basket po svojim potrebama.

  10. Јеботе, они се зајебавају са овим казнама. У праву је био газимудо, лол. Је л' стварно Павловић ударио Нелсона? Је л' се то види на снимку?

    Ниси у праву, Џони, за Белошевића (ево Џанки је објаснио да се не мучим). Спорне ситуације које сам видео је судио тај Обренкожовић.

    ЕДИТ: Како се бирају судије? Зар није било приче о неком жребу? Овај не би требало да суди ни другу ни трећу.

  11. Је л' стварно Павловић ударио Нелсона? Је л' се то види на снимку?

    Meni se čini na kraju da je to bilo. Pogledaj sa RTS snimak.

  12. У праву је био газимудо, лол.

    Zato što je to bilo jasno da će nas ošuriti, a njih kazniti onako da bude kao "Eto i njih smo nešto kaznili".

  13. Jebote Belosevic je ove godine sudio puno tekmi u Evroligi..evo sad videh tacan broj - 17...uzevsi u obzir da sam gledao svaku nesto se i ne secam da je imao neke greske..sve u svemu dobar sudija...inace ni ja nisam video kad je to Pavlovic udario Nelsona.

  14. Inače, ja bih vas i dalje zamolio ako možete da ne idete na njihovu temu da diskutujete, prozivate, bilo šta. Bilo bi najbolje post jedan da se ne ostavlja. Ovde, ako smatrate nekog od njih da je OK da diskutujete sa njim, onda diskutujte slobodno, ako ne iskulirajte taj post i svaki od njih mora da ode sa teme jer ako nastavi da smara to je spem i ban.

  15. http://vukajlija.com/reakcije/145362
    Ево мало зајебанције на ту тему о судијама. Обрисаћу је после Џони, да не буде да се рекламирам.

  16. naravno, krenula objektivnost poput americke demokratije. Hvala cigosima na otvaranju ociju. Nisam citao prethodnih 5 strana jer me boli kurac za cigansko misljenje, dogovoricu na ono sto je upuceno meni,a video sam.

    Сад те ја питам овако, као аватар аватара, да ли ти стварно желиш да читаш свака три дана како један те исти човек плаче о једној те истој ствари? Па докле више да будемо жртве једног дебила који врти једну те исту причу и диже тензију,

    Dokle god od nekih avatara citam da je ovo zvezda a ne FMP, dokle god ti isti avatari slepo veruju gazda cokiju, necu imati problem da pricam o parama koje Partizan dobija.
    Opet si, poput gazde, resio da spinujes cinjenice pa cu pitati jednu konkretnu stvar: Znas da je zvezda zamrznuta, znas da je ovo cokijev projekat koji za cilj ima kupovinu KKCZ kad se odmrzne i stvore se zakonski okviri za to pa me interesuje ZASTO PRIVATNI KLUB DOBIJA PARE OD DRZAVNIH PREDUZECA!? Odakle pravo Telekomu recimo da daje pare CZT-u , pa makar to bilo i 200k evra? Sto nisu date pare Mega vizuri? Dakle, kad prestanete da mesate babe i zabe i da se pravite englezi, tad cemo da prestanemo da vam nabijamo cinjenice na nos.

    I da, u fudbalu ste srali da smo imali vecu pomoc od drzave PA JE TAJ ISTI DEBELI SVINJOSEVIC DOKAZAO DA JE ZVEZDA IMALA VISE PARA U PRETHODNIH 6 GODINA OD DRZAVE (o parama od privatnih sponzora ne treba da se prica, jer nisu bitne, mada su neki budzovani iz Zvezdine uprave sprecile davanje para Partizanu, ovo je potvrdio i Gonzo koji mnogo subjektivniji od mene).

    Poenta price je, nece me biti sramota da ponavljam jednu te istu pricu dokle god neki avatari a i glave imaju obraza, pameti i drskosti da navijaju za cokijev klub samo zato sto moze da pobedi KKP.

    I da, TRUCE STA BI SA KAZNAMA?

  17. Дај јутјуб линк да видим, не могу да нађем.

    Џанки, Белошевић је, ако се добро сећам, судио Будивељник - Нантер, нашу најважнију утакмицу. И то је одлично судио! :)

    ЕДИТ: газимудо, рекох ти горе.

  18. Ni ja ne mogu RTS snimak da nađem.

  19. Jeste Truće...sudio je tu tekmu :) Kao što si rekao sve ''sporne'' faulove i situacije je dosudio Oberknežević...dakle zaključak je jasan :))

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.