KK Partizan

  1. Zato i kažem Gazimudo, ako nećete da diskutujete sa njima nemojte i to je spem. Naravno, svako prozivanje i ono JEBI i ta sranja je za ban svakako. Ako ima neko sa njihove strane, a da želite sa njim da diskutujete onda kad vidim da to radite, neću ih smarati. Ako svi kuliramo nečije postove, znači da je vreme da se vrati na svoju temu. Ali nemojte tamo da idete. Nema potrebe ni svrhe.

  2. А јесте, видим да је улетео. Ето, о томе причам, Нелсон иницира тучу и наши играчи улете први да се бију. Не може тако, јеботе. Тако ће свако да их избаци из такта провокацијама.

    Иначе, то бирање судија је чист дебилизам. Треба да суде наше најбоље судије, ионако их немамо много. А не да се изређа десет судија из пет категорија у пет утакмица. Ако не иде ни тако, довести стране судије и крај.

  3. Ма шта је доказао Вујошевић донео чланак из Њузнета у емисију

  4. Bezbradica je dobro prošao s obzirom da je nabio čitav tim Efempea u tunel :)

  5. Нелсон иницира тучу

    Truce, molim te budi objektivan. Hteo si da kazes - Milutinov inicira tucu.

  6. "E, LUDI KURE KAD JE GOSTOVO U EMISIJI PULS ASFALTA UFATIO LIDIJU ZA SISU, IZVALI, E"

  7. А јесте, видим да је улетео. Ето, о томе причам, Нелсон иницира тучу и наши играчи улете први да се бију. Не може тако, јеботе. Тако ће свако да их избаци из такта провокацијама.

    Kad smo kreteni. Nisu trebali da padnu na to. I to Milutinov koji je generalno najmirniji. Mada je i Nelson u principu miran, barem se ja ne sećam da je pravio neke probleme. Ne bi me iznenadilo da je Bertans skočio prvi na nekoga, Lovernj, Pavlović. Iznenadio me Milutinov.

  8. Не знам што се водите филозофијом, "иницирање туче". Јесте Нелсон први почео, нема шта, ал оно, кошкање јеботе дерби је. Могао је и овај њега следећи напад тако да гурне и то је то.

  9. Milutinov je inače prelako pao na provokaciju. Ako je Berta iskulirao ono odvratno slovenačko govno i za gore, mogao je i Milutinov.

  10. кошкање јеботе дерби је.

    Bez obzira na sve slažem se. Mada mu se uneo u facu i tek je reagovao kada ga je ovaj uhvatio za vrat.
    Obrnuto, kada se Blažić uneo Berti u lice i da ga je Berta uhvatio za vrat, da li bi i Blažić stajao mirno?

    Ipak je tim hvatanjem inicirao tuču. Može se reći.

  11. Naravno i Radenović je morao da bude kažnjen jedu utakmicu. Ali to bi već bila frka, jer bi "gej striper tetovaža" Tadija morao da igra.

  12. А добро, Раден, мислим боли ме курац да браним било кога, поготово њега, али на снимку ми стварно делује да он хоће да раздваја. Некако нема неке агресије, и у том иницијалном тренутку, видиш како бангаво трчи да раздвоји

  13. Možda u prvoj sekundi, ali kada ga je Milutinov zakačio kreće da se bije. Može samo u prvom trenutku da deluje da je hteo da razdvoji....mada on i jeste nekako bangav, tako da ne mogu da procenim. Tako i Bezbradica isto je morao da bude kažnjen.

  14. Bitno je da Pavlovic nije promakao, a bezbradica je mogao i da ih gadja halom Pionir, on NE BI BIO TAMO!

    A ako su iskljuceni svi igraci koji su ucestvovali u tuci, zasto nisu svi kaznjeni? Dalo, Bezbradica, Salic?

  15. Ne vidim da ga je udario Pavlović, više ga je odgurnuo u "štajebilooćešsebiješ" maniru...

    Kazne trebale da budu oštrije, sve su trebali da ih diskvalifikuju do kraja pa sa kadetima da igramo.

    Truć, svaka čast. I ranije sam smatrao da si objektivan u raznim situacijama(sportskim, ovde na forumu) a mislim i da sam već napominjao a sada si to samo potvrdio i još podigao na viši nivo. Kapiram da bih sa tobom mogao da sedim i gledam derbi bez da se posvađamo

    edit: sada opet gledam snimak i možda ga je i udario ali je mutno jebem mu sve

  16. Газимудо, искључени су јер клупа не сме да улеће на терен, а ако нису учествовали у тучи нису кажњени.

  17. edit: sada opet gledam snimak i možda ga je i udario ali je mutno jebem mu sve

    Ja sam to video odmah, velik TV, čist snimak, udario ga je.

  18. Radenović je morao da bude kažnjen svaskako. Nekako mi je malo smešno da je primećeno to za pavlovića, a veruj mi niko koga znam to nije osim mene primetio, a Radenović koji je bio u centru pažnje nije. To mi malo smeta.

  19. Inače jasno je na primer da Lovernj rastavlja.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.