KK Partizan

  1. Jebi ga, boli. Al idemo dalje.

  2. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=13&nav_id=911018

    "Svesni smo limitirajućih faktora, ne odustajemo od naših snova. Ambicije ne trebaju da budu bolesne, već srazmerne sa mogućnostima. Mi u ovakvom stanju nemamo obavezu da izborimo Evroligu preko ABA lige. Ako ne produžimo sa Telekomom može da se desi da ne dovedemo nikoga više", rekao je on.

  3. Marić izgleda nije prošao probu u Makabiju...

  4. Kešelj potpisao za Megu. Sad su i oni jači od nas. :D

  5. Kešelj potpisao za Megu. Sad su i oni jači od nas. :D

    Polako. Gde je ko pokazaće kraj sezone...

  6. imamo veći broj izgubljenih lopti od datih koševa

  7. Ima na Eurosportu2, a ima i ovde
    http://www.tvole.me/livestream/21/59984/october-15-2014/lietuvos-rytas-vilnius-vs-partizan-nis-belgrade.html
    Naravno ako ime sajta odgovara Grobosima... Hint, (t)vole

  8. Lol brate, ovi se sprdaju k'o s bedom.

  9. Au brate! Ojebaše vas, ali baš baš! Crnja zakuca ko u NBA!

  10. хвала Богу на том плејофу где иду првих 8 из АБА лиге. Ок, немамо шта да тражимо у овом такмичењу са овом екипом, остаје нада да ће се ситуација мало побољшавати временом, да се упадне на тај плејоф, ако нас енормно усере и неко појачање до тог пролећа, па да се надамо нечему. А и да не буде ништа ове године, ова деца што дуже буду заједно биће бољи.

  11. Meni je samo interesantno što pored tolike ljubavi dok je Partizanu išlo, sad nijedan crno beli Vukajlijaš nije gledao... ccc

  12. Imaju oni pametnija posla, na primer pravljenje šolja sa motivima FMP-a i divljenje istima.

  13. хвала Богу на том плејофу где иду првих 8 из АБА лиге

    Jes jes, ma cela liga igra plej of :D

    Prelosi smo trenutno. Ovo je tuga za gledati. Ne mozemo posteno 60 poena da damo,a to nam je trenutno napadacki maksimum. Sut sa vise od 2 metra je na nivou dece ispred zgrade i svaki peti zavrsi erbolom jbt.
    Organizacija igre na nivou, zato ii mamo 30 izgubljenih lopti.

    JEbiga, od ovoga gore ne moze.. Al plej nam fali ko lebac. I vise.

    Jebiga, sta je tu je. Nek igraju momci kosarku, bice to bolje i bolje, al od pojacanja zavisi da li cemo moci da se nadamo nekim uspesima ili cemo morati da se zadovoljimo pocetnim fazama EK i nekim 5,6 mestom u ABA ligi..

  14. A sto se tice musavaca,aj leba vam ne serite. Tema vam do cokija imala 3 strane, i onda odjednom kad ste pomislili da cete moci da pobedite Partizan svi ste strucnjaci za kosarku i veliki ljubitelji igre.

    Ja ovo vase gledanje Partizana mogu da protumacim samo kao traumu. DO prosle sezone ste gledali iskljucivo vas, lozili se kako ste sampioni univerzuma , kako ste najjace, pojedinacno analizirali igrace, poredili skilove ko u NBA, i na kraju uvek dobijali kurac.
    A sad posto znate da je Radonja do jaja trener ko sto je i ovaj tim KKPa favorit za prvo mesto, morate da se uverite da cete uzeti nesto ne samo zato sto imate do jaja ekipu, nego i da se Partizan raspada i da nema trika da vam uzme trofeje opet.

    Samo vi gledajte i igrajte kosarku, i ne seruckajte mnogo.

  15. ma bice ovo ok, ne vidim razloga za brigu. evrokup i sluzi za uigravanje a za ritas mi zvoni jaje. ne vidim neku ekipu u grupi kojoj mi moramo da se nesto dokazujemo ili da igramo posebno motivisano.

    meni je interesantno dionisio da posle 13 godina i 2 kluba i dalje ne odustajete. to je za postovanje.

  16. Gledacu zvezdu makar drugu ligu igrala i borila se za opstanak. I ako odemo na f4 EL opet cu je gledati. I sa covicem i bez njega. Taman da nam Jeretin opet dodje i bude kapiten.

    Gledao sam partizan danas, od trece cetvrtine negde, nije bilo nista na tv-u, na svakom programu su drvili kurac o velikoalbanskoj zastavi i brate-prelosi ste. Jadno, majke mi, sprdali se sa vama. Nadam se da ce potrajati ali realno mislim da losije od ovoga ne mozete.

  17. od poraza 30 razlike uvek moze 31,35,60... a kada ti je klub ugasen, e od toga ne moze gore

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.