KK Partizan

1. Jbt sad gledam, kako bi nama legao ovaj Stojanovski iz MZT-a. Nije neki veliki znalac, ali je zato klasični bek realizator.

2. Kakav pas tepića lolo

3. Dobro drugo poluvreme, mali Marinković pokidao, čini mi se da je forma Milutinova u uzlaznoj putanji. Trebala nam je jedna ovakva pobeda

4. Stvarno nije normalan Vujošević, počeo sistematski uništavati Mačvana treninzima.

5. Za Sasu ne brinite, to sam sredio :)

A kazu da je ponovo aktuelan Bo na pleju, jer je otpao onaj Kraft, al mislim da je za to prekasno , uzece ga Valensija.

6. Inace, bio sam na tekmi.. Mali Vanja, nemam reci. Odbranu pokidao , par puta imao preuzimanje onog njihovog cupavog centra, lik nije uspeo ni loptu da primi.. Takodje par puta cuvao lika koji im je igrao izolaciju, bukvalno im nije dao da disu.. Mislim da su mozda samo 2 ili 3 puta preko njega dali poene.
    A za napad tek nema sta da se prica. Odlicni procenti i to na solidnom broju pokusaja.

Ipak, ovo je ipak mnogo iznad realnosti, al dobro je da klinja vidi da moze i da veruje u sebe i Duleta, koji je jos jednom dokazao da je jedini trener koji u bitnoj utakmici sme da ubaci klinca da se kali. Jebiga, nekad fejlije, nekad razbiju, al svi postanu dobri igraci.

Ipak fali plej MNOGO, previse. Da imamo krstenog pleja, Davali bismo glat 80 poena po tekmi, sto je dovoljno za 99% aba lige..
    MIlutinov napokon zivnuo, 11 skokova, i bez ispadanja u odbrani.
    Urnisali smo ih skokovima u drugom poluvremenu, bukvalno sve sto smo promasili smo uhvatili i tako nadomestili Edovih 0 poena i index -12.

Macvan obnovio povredu. Iskreno ne znam zasto su srljali sa njegovim povratkom, al nadam se da nije previse ozbiljno, i da ce biti za nedelju dve tu.

7. Ja mislim da Mačvan neće da se jebava po Rumunijama i ostalim budžacima, i da zato "ima povredu". To mu dođe kao dodatan odmor, pa nek' napišu i da je povreda, šta fali.

8. Prezadovoljan sam. Najzad i mi nekoga da oderemo onako lepo, ljucki. Tepara nije puno zaseravo, a Marinković je pojeo i eto pobede.

Nadam se povezivanju dve pobede, jer bi bilo lepo i to videti. U hali lepa atmosfera, onako lagana, opuštena i generalno fin basket.

JEBI BUGAROE!

9. Sad bih voleo da Gagic pokaze celnicima Eurolige ko je trebao da igra kvalifikacije.
    Ne Muric, ne Tepic, nego bas Gagic onako fino da im utera 5,6 zakucavanja.

10. Dionysio
    Ja mislim da Mačvan neće da se jebava po Rumunijama i ostalim budžacima, i da zato "ima povredu". To mu dođe kao dodatan odmor, pa nek' napišu i da je povreda, šta fali.

Brate, pricamo o Macvanu, ne o Rakocevicu ili Milicicu.

Nasi su zasrali sto su ga uopste i skidali juce. Prosle sezone je Tepic dva tri puta obnavljao tu povredu. Nije teska,ali ume da bude nezgodna ako se ne zaleci kako treba. I samo bzvz produzavaju oporavak. Nece igrati protiv rumuna sigurno, i protiv bugara.. I bolje..

11. PAVLOVIĆU DOLAZI VIŠE BRE!

12. Kazu da od pleja samo cekamo odgovor DA ili NE. Losa strana je sto je Silja poslao fax, a vec znamo kako on to radi (vidi pod wild card evrolige)

Macvan nista ozbiljno, mozda cak i u sredu zaigra.

MA KOJI CE NAM KURAC PAVLOVIC, SLADJE CE BITI DA MALI VANJA TRPA I PRSKA TAMO NEGDE U JUNU!!!!!!!!!!

13. Mačvan igra sada u sredu.

14. http://www.dodaj.rs/f/I/Ge/4frIy7SB/103914021015351238390168.jpg

A Dule nek iskulira sa Macvanom, bolje da odmori 2 tekme, nego da vuce povredu 2 meseca

15. Od kog pleja?

Nadam se da će Mačvan odmarati još.

16. Ko je bolji, Tepić ili Dalo?

Ajde da vidimo. :D

17. sale majku ti jebem xD

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.