KK Partizan

1. Maxi, potireš se...pozz.

2. Vanja Marainković će biti zmaj, ako sve bude kako treba. Kako igra sa 17 godina, svaka čast.

A moj Gagatar bejaše MVP utakmice. :D

3. ČIM JE VOJVODA DOŠO ODMA POBEĐUJEMO LOLO

4. AKO NEKO ZELI DA VIDI KAO SE NEBOJSA COVIC I ALEKSNDAR VUCIC DRZE ZA KURCINU MISE TUMBASA NEKA POGLEDA PRILOG GORE KOJI JE POSTAVIO KORISNIK MAXI XD

5. Čović se malo uplašio od veličine, ali Aciki se sviđa.

6. http://i60.tinypic.com/24m89ir.jpg

Kada te opiju sitne pobede, nisi pravi kada dođe vreme za konačan obračun. To smo videli dosta puta u prethodne dve decenije i zato Kadinjača nije ni pala, niti će. A u našoj lepoj bašti, mašina se lagano zahuhtava. Razdragani Vanja Marinković odapinje svoje strelice, Edo Murić je presrećan što je nakon dugo godina pronašao svoju porodicu, dok gospodin Tumbas preko ortaka u Ribolovačkom savezu Crne Gore sređuje trajnu zabranu pecanja za Sašu Pavlovića. Profesor Vujošević se sprema za odlazak u svoj kabinet. Lepo veče u siromašnoj ali poetičnoj i lepim umetnostima posvećenoj porodici Topalović.
    Mi smo Partizan.

7. Jel pišeš ti sine defke ili guliš taj mali crno beli kurac po sajtu?

8. Gledajte EL veceras, bolje nego film na b92

9. malo malo, pa se iz partizana pojavi neko dete sto otkida kosarku... da mi pozivi kk partizan jos dugo, i da se otkaci od fudbalskog kluba, ne bi trebalo da se mesa u isto drustvo sa tom stokom.

10. Ovi nisu stoka, svake godine EL i opet duguju pare? Mhm. Postovanje omrazenom kk partizan za rezultate poslednjih x godina ali da su u upravi(4 coveka)lopovi-lopovi su.

11. Gledajte EL veceras, bolje nego film na b92

Važi matori, nego je l' smemo ovima da zviždimo? Šta kažu na rs forumu? :)

12. malo malo, pa se iz partizana pojavi neko dete sto otkida kosarku... da mi poziviti kk partizan jos dugo,

Živeće naravno :)

13. I nesposobni su. Mi da smo igrali f4 sponzori bi nam bili paribas, samsung, emirates i turkish erlines.

14. ne tolko ni za rezultate, koliko drzi jedini jos uvek tu skolu kosarke, po kojoj smo nekad bili poznati, a danas ostao samo partizan manje vise...
    da nema partizana, realno reprezentacija bi se izduvala ko fudbalska nakon raspada zemlje. ovako, jos se drzimo sa vremena na vreme.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.