Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
хахахаха, знаш кад ће Паунић да дође у Партизан..човек најбољи тројкаш шпанског првенства, тај иде само у још бољи клуб.
Знам, и мени је било чудно...Ал стварно су извори јако блиску клубу:) Е сад, како ће да иде ситуација даље, ја не знам...
Паун је сад забио 14 поена Кучи, пре тога Реалу 11, Барселони 18.... Солидно игра, а на добру одбрану је почео и тројке да сипа као ненормалан (57%)....
Са Фуенлабрадом је потписао на дину дана, зар неће морати неко обештећење или тако нешто да се плати?
Било би до јаја да ђедо....
ЕДИТ: Небитно је што је најбољи тројкаш, кад је за добре клубове шпанске лиге превише лимитиран играч и то још играч са улогом.... Ако буде остајао у шпанској лиги, максимум му је Билбао или тако неки Еурокуп тим....
Valjda ima izlaz iz ugovora. Ja bih voleo da dođe, uvek je bio odličan defanzivac još je sad nabacio šut pa i u napadu više nije beskoristan. Ne znam samo u kakvim je odnosima ostao s ovima u klubu, on je bio kod nas dok ga nisu uz doplatu menjali s Vojvodinom za Tepića.
Па то.... Таман да одмени Милосава колико-толико.... Не може баш као он толико у нападу допринети, али може да поспе неких 10 сигурних поена....
А и Мишку је боље за његовог играча да игра Евролигу где ће имати већу рекламу него да игра у Фуенлабради....
Teriko Vajt, mislim da je nerealno da on dođe, on je negde po Turskoj, isto mislim da je nerealno i Paunić da dođe, ali videćemo već u narednih nekoliko nedelja.
Za Tarika ne znam, a za Paunica sam cuo i ja iz mekog solidnoh izvota. Moram Gonza da iscimam da cujem sta on zna.
хахахаха, знаш кад ће Паунић да дође у Партизан..човек најбољи тројкаш шпанског првенства, тај иде само у још бољи клуб.
Pa sta ti onda nije jasno oko prelaska u PARTIZAN?
UUUUUUU Al sam ti spustio BUUUUUU
A svi vi sto pricate o izvorima iz kluba, ne baronisite. Ovaj put se sve drzi u tajnosti jer postoje neki sujetni koji su rekli da je par transfera propalo zbog price po forumima i slicno. Dakle, niko nije rekao nijedno ime od ovih sto stvarno znaju. Sve su spekulacije ljudi koji prate stanje na trzistu.
Za pauna se samo zna da nam je ponudjen, zajedno sa masom drugih kosarkasa.. Zamena za Milosava ne postoji, jedino se moze naci neko ko ce da igra bar priblizno dobro i odbranu i napad. Za strance ne mora da se brine posto trenutno imamo Daloa, Zofrija i Kinsija, dakle ima jos jedno mesto prazno. Ok , znam da Berta treba da se vrati,al nece biti nikakav problem izostaviti Daloa iz Superlige,p osto i ovako ne igra ni minut po tekmi.
Inace, suska se da ce MOZDA biti i 2 pojacanja. Ne verujem da ce biti u istom trenutku, al kad god da doju znacice.
Ja bih iskreno voleo Pauna da vidim, a White se pominje jer je na razlazu sa nekim Turcima.
Jebacemo kupoa. Gurovicka je prva.
Pakle to za Đorđevića i Danilovića sam pisao odavno. To je i Željko Obradović pomenuo kad se se ona dva retarda JArić i Rakočević pokačili pa nisu hteli jedan drugom loptu da dodaju pa smo ga kući izduvali.
Elem, Paun je po meni ok rešenje jer mu je samopouzdanje na visokom nivou a to je sve od kad je počeo da jebe Anu Ivanović lolo
On odbranu pegla standardno dobro i kad bi još doneo nekih 7-8 poena po meču to bi bilo do jaja. E sad u kakvim je on odnosima sa Duletom s obzirom da ga se Dule bio odrekao Boga pitaj. Na kraju će da potpiše neko koga niko nije ni pomenuo kao i uvek do sada.
Teriko mi se ne sviđa ni najmanje. Mada za njega ne verujem.
Znam samo da i pored svega mogu da vidim Zofrija kako dize pehare i ABA lige i domaceg prvenstva. A ovaj kup, koga bole kurac. Nek posluzi da malo odmorimo Zofrija, Bogdana i Kinsija i malo razigramo Djoku, Teparu, Bezbradicu, i nekim cudom "centre"
Možda brate ko zna al teško da će Musli ikad karati Anu lolo
Musli moze da kara Anu jedino dok je na parketu u petorci. To jedino objasnjava o cemu on razmislja dok igra..
Ма не баронишем, ТОДОРИЋ је извор, тј његова ћерка.
Ma niko nije odustao nego sve kolektivno bole kurac za kup. Neka ga osvoje i monografiju ponovo prave. ABA i nasa liga je mesto gde se zadaje udarac.
http://sportal.rs/news.php?news=118236
Kondicioni da dobije otkaz istog jebenog trena.
Debeli je govna pojeo večeras i nek se jebe malo za to, našao je kad će da trenira strogoću. POrazom u Zagrebu sledeće kolo sa više od 9 razlike upadamo u veoma ozbiljan problem što se tiče plasmana na F4.
Туцани не сумњам да си гледао текму, шта се десило, како вам се и Тепињо повредио, читам нешто Богдан шутирао рекламе, втф?
AMIN
nisam stigao da gledam tekmu, ali koliko vidim, bogdan 15 minuta, tepić 26, andrić 18, dalo 21. očigledno se odmaramo za kubanj. bez brige ljudi, prolazimo na f4 kao drugi ili treći, očigledno bacamo akcenat na to četvrtfinale evrolige, da probamo nekako da se umuvamo (: