KK Partizan

1. Shvatam to kao kompliment, takav moram bit', bar ne trabunjam nebuloze kao neki

2. hahaha počastvovan sam :D

3. Izvučeni parovi za kup, igramo protiv FMP 2 u četvrtfinalu. JEBAĆEMO EFEMPEOVE!

4. Црнокоса осваја лагано.

5. OOOOOO JEBI EFEMPE, OOOOOO JEBI EFEMPE

6. Navijaci ce doziveti deza vu.. I u petak i u nedelju ce da pevaju iste stvari.
    Naravno, pod uslovom da se Radnicki ne usere limenkama u zivot.

7. Dabl Penetrejšn u dve rupe iz Železnika.

8. JEBAĆEMO EFEMPEOVE

9. MI TREBA DA NOSIMO ZELENE DRESOVE KOLIKO RECIKLIRAMO LIMENKE.

10. Ima li nekih nagoveštaja o Gagijevoj zameni?

11. Još nema ništa. Adekvatnu zamenu u ovom trenutku ćemo teško naći, od domaćih mi jedino Saša Pavlović pada na pamet, jedino da bunarimo neku čamugu za poziciju crnca.

12. ZATO ŠTO STE PREDNJI UKRŠTENI, ZATO STE I SAMI

13. пффффффффффффххахахахахахахах

едит: ако модови бришу слику изнад, нека обришу и овај комент, да не испаднем шизофрен.

14. Cigani mi vam bas nedostajemo na vasoj temi vidim ja. Toliko ste kukali da vas ostavimo da sa ljubite na miru, a opet vi vamo dolazite.

15. Ево гробари, папани, да поделим једну инфо са вама. Чуо сам од неких људи блиских клубу, да вам 90% долази Паунић....Друга опција је ваљда Терико Вајт.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.