KK Partizan

1. Ajde bre ne kenjajte Gagić minimum jednom po tekmi šutne reklamu, milion puta je i Musli to uradio. Pritom Gagić u Zadru kad se lomi pljuje navijače njihove i nema kazne za to al se kažnjava klinja kojeg bi mnogo više pogodilo da ga je kaznio neigranjem u EL nego ovi mvečeras, večeras je samo Partizan izgubio.

2. Uvek podrska za Duleta. Bogdani dolaze i odlaze.

3. Sve je kul. Bogdan isamaran. Jebace Lokomotivu.

4. Vujošević je istakao da je poraz od MZT Skoplja težak zato što komplikuje situaciju na tabeli. Trener ‘crno-belih’ najavio je da će njegovi izabranici nastaviti da rade u normalnom ritmu do duela sa Lokomotivom u petak i da neće imati nikakav predah.

da neće imati nikakav predah.

nikakav predah

Odavde izvučeno.

GOTOVO, rešio Dule svima da povadi ligamente, ili pokida mišiče. Kako igrači odluče u situaciji. ROBOVLASNIK DULE!

E sad ozbiljno, jesmo u govnima, ali ćemo iz istih izaći, u to sam siguran.
    Kinsiju kapa dole, sam nije mogao, plus je od 25 minuta igrao sa četiti faula, skidam kapu, majstor. Na kraju je pao što je i normalno, kada je sam igrao.

Celu ekipu je uzdrmala trenutna situacija, i to mnogo, što se videlo na samom početku utakmice. Musli je dosta solidno odigrao za svoje standarde nije tupio u sitacijama kada je dobijao loptu na tacni i to je ono to treba da radi, malo je bolje trebao da gradi i skaće, ali šta je tu je. Gagić je bio bolestan? Nije se primetilo, lošije od onoga što igra kada je zdrav ne može. Onih 2+1 i skok u napadu, posle kog je omašio zicer su jedine svetle tačke. Milutinovu se videlo da je bio bolestan, a Šalić se uklapa u naše centarsko sivilo, mada je daleko najneiskusniji i ne zameram mu ništa.

Lovernj je ovo mogao i morao mnogo bolje da odigra, ali nije, stigao ga umor plus su ovi matori BJRMI dosta dobri, dobrih par asistencija ka Muslidži. Bezbradica malo igrao a i nije imao hrabrosti da proba bilo šta.

Tepića ne mogu da komentarišem, i on se povredi, o povređenima sve najbolje. Dalo nas je uništio, jebeš fizikalije, kad nema mozak, a i slep par puta je imao same igrače u ćoškovima i Lovernja pod košem, jok. Ne mogu svi sa pamučnih polja na košarkaške terene, to je ona teorija velikih brojeva komentatora sa SKa.

Andrić je jedina svetla tačka danas, uz TK, nije on odigrao bog zna šta ali je poznat kao igrač koji ne šutne kad je sam, danas je to promenio, i video je da može, valjda će nastaviti ovako i u narednim utakmicama. Bogdan će valjda videti gde je pogrešio, i podrediti se timu u narednim utakmicama. I onih 8 poena je isilovao, trojku je šutnu samo što je preneo loptu, ono kad je dao, plus u 22 sekundi šutira i promašuje istu, imao je dve asistencije Muslidži, ok.

Moraju da zbiju redove, da se pogledaju u oči, i da shvate da su danas obrukali klub, ja to tako doživljavam, a pre svih Milosava.

al se raspisah ko budala.

5. gotovo je izvesno da Bogdanovic ide iz kluba :( #problems #kkp #onelove

@via twitter #

6. Ja se nadam da ovo nema neku dublju pozadinu, pošto neki slepci po komentarima na sajtovima navode da Bogdan želi iz kluba boktejebo!!?

Не знам шта се ложите, мислим да је ово много реалније:

Skočimiš

Vidite, ja ipak mislim da Dule polagano obara formu igračima, sklon je on tome u ovom dijelu sezone.

А и то са Богданом је фол, контам.

7. Johnny Kurajber
    Uvek podrska za Duleta. Bogdani dolaze i odlaze.

Upravo to.

Tucani, i meni je teško posle ovakve utakmice, ali ni jedan igrač nije veći od kluba i to mora da shvati.

8. Ne vjerujem da šutiranje reklame ima veze sa slanjem u svlačionicu. Ispucao je Bogdan dva pokušaja za tri iz skroz nerezonskih situacija i to u momentu kad smo počeli da igramo tečno u napadu. Biće da je to razlog, ali baš čitavo poluvrijeme... Što se Tepića tiče, meni je na usporenom djelovalo kao da je dobio udarac u koljeno, čini mi se da nisu ligamenti.

9. Dule zna sta radi, a i mi smo bre indijanci. Mnogo su nas razmazili. Bole me kurac sta ce da bude do kraja. Neka samo cepaju i to je to.

10. Od svega večeras jedino vredno pomena je treće poluvreme, ostalo za zaborav.

11. Ako je Dalo na slici oterati ga da bere pamuk, neće od njega košarkaš postati, nadam se da grešim ali nisam siguran.

12. GOTOVO, rešio Dule svima da povadi ligamente, ili pokida mišiče. Kako igrači odluče u situaciji. ROBOVLASNIK DULE!

Ono kad dule krene da ukršta ligamente
    http://ina27.files.wordpress.com/2010/12/misery5.gif

13. Mislim da Bogdan prolazi kroz sličan tretman dok mi pišemo ovde. :)

14. Tepic zadnja loza , nije koleno. Bogdan nedisciplina. Nema drugog razloga.

15. Ne hleba, rukavice na ruke i da bere pamuk.

16. https://pbs.twimg.com/media/BfBQAcMIUAAOHyS.jpg

Izgubis od jebenog MZT-a... Sta radis? Pljujes, psujes, kidas, rezis? Ne... Pevas... Odlaze svi, veliki deo navijaca, redari, cistacice, panduri, svi iz protivnickog tima... Pevas. Pet minuta, 15, pola sata... Izlaze igraci, ne veruju sta se desava... Ide pesma... I KADA NE BUDES PRVI TI... Svetla su se ugasila, odose igraci, ali ide pesma, 45 minuta, ceo sat... Zasto? Zato sto smo stoka i zato sto ga jebeno volimo... Dozvoljeni, Zabranjeni, znacke, semenkari, prasinari... Ne znam... Selekcija se napravila, hvala svima sto su bili u hali, a posebno onima koji su ostali... I KADAAAS GUBIS, JA TI PEVAM, JER U SRCU MOME JEDINO SI TI!

17. Komentar sa blicovog sajta

Izgleda da Vujošević ne podnosi da je neko zvezda u timu. Naravno osim njega. Da je ostavio Bogdana dobio bi utakmicu, ali šta je utakmica spram toga da on bude bog. Pedagogija mu nije jača strana, a ni slušanje drugih. Čovek sve zna najbolje. Totalno se ufurao u ulogu velikog stratega, nedodirljivog, najpamtnijeg, naj, naj, naj.

Ja u potpunosti podržavam Duletov postupak. Bogdan je pomalo poleteo i to treba seći u korenu.

18. To na kraju je baš bilo do jaja, da se stavi do znanja igračima da će uvek imati podršku. Meni je bar malo popravilo veče.

19. U petak Arena MORA da bude krcata. BAREM 21 000 ljudi!

AKo hala bude poluprazna, mislim da ce to dotuci igrace vise nego sve ove povrede i porazi.
    Ako u petak bude grmelo sa tribina, bez obzira da li bilo + ili -20 na semaforu, verujem da ce ovi igraci koji su zivi (da se tako duhovito izrazim) pronaci neku dodatnu snagu da izguraju sve do kraja.

Boze moj, i mnogo jaci (namerno nisam rekao VECI) klubovi od nas bi se mucili u ovakvoj situaciji. Pa i da se ne osvoji titula, jel nam malo ovih 12? I ako ne izbore EL, jebiga. Znam da ce to sve uticati na buducnost kluba, pre svega tu mislim na plasman u EL, al sta da se radi, necemo sad da ih razapinjemo zbog ovog ili onog.

Duletu puna podrska, za sve sto radi.
    Pljuvali su ga mnogi i prosle godine kad je prvog sutera prosle godine (Andjusica) prakticno izbacio iz tima i umesto njega pustio Bogdana. Sad ti isti ga pljuju sto je ostavio BB jedno poluvreme u svlacionici.
    Verujem da su uzarenih glava usli u neki verbalni sukob,al da ce izgladiti to koliko vec veceras. I da ne izglade. Niko ne sme da ima povlascen tretman od igraca. Bogdan je svojim igrama sigurno zasluzio da mu se neke stvari oproste,al ako se jednom progleda kroz prste, trener gubi autoritet i cela prica pada u vodu.

Ranjeni lav je najopasniji. Mozda nas neki podcene sad, mozda ne. U svakom slucaju, nek momci igraju kosarku, na nama navijacima je da ispunjavamo halu (ili nek ne idu na tekmu oni kojima se ne svidja) i to je sva filozofija.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.