KK Partizan

1. GM slažem se u potpunosti, mada je ne znam kako ostali misle po pitanju EL, ali sada sve karte treba da se bace na ABA ligu.

2. Ma samo neka igraju i to je to. Bez opterećenja. Sada je Efempe definitivno prvi favorit i tako treba da se gleda svaka utakmica. Šanse su nam male i samo podrška pri bilo kakvom rezultatu, u pobedi, u porazu. Zaslužili su to od svih nas. Nadam se da će uopšte preovladati ta neka atmosfera u svakom Grobaru i da će da uživaju u košarci i podršci do kraja.

3. Читам коментаре по форумима, вестима, да је Дуле требао да остави Богдана у игри па после утакмице да га казни нешто.
    Ако је тачно да се овај мали курчио и није поштовао дисциплину, не могу да вам кажем колико ми је драго што га је оставио у свлачионици, риспект за потез, па све и да је жртвовао победу.
    У репрезентацији у задње време све неки набеђени, курчевити, које боли курац за све. Да су их на време васпитали као што је то Дуле сад урадио, друга би прича била.

4. ali ni jedan igrač nije veći od kluba i to mora da shvati.

Ovo isto tako treba da važi i za trenere. Niko nije veći od kluba, sinoć je interes kluba bio pobeda jer bi rešila mnogo toga a interes trenera je bio šiljenje kurca. Šta je na kraju pobedilo?

Pljuvali su ga mnogi i prosle godine kad je prvog sutera prosle godine (Andjusica) prakticno izbacio iz tima i umesto njega pustio Bogdana. Sad ti isti ga pljuju sto je ostavio BB jedno poluvreme u svlacionici.

Ajde bre ne seri brate. Kad ja pljujem debelog? Tek za Anđušića mu reč nisam rekao, pa svi znaju moje mišljenje o Anđušiću još odavno. Nikad igrač. Kritikovao sam i VJ što nije dao šansu Bogdanu. Za ono sinoć je zaslužio kritiku i kraj. Sinoć je stavio sebe ispred Partizana a to NIKO jebeno ne sme da radi pa ni on koji je tom istom PArtizanu toliko dao.
    I nije problem da se ne ode na F4, da se ne osvoji ništa, da se ne igra EL ali ako je to plod nemoći igrača, poraza na terenu a ne plod sujete jednog čoveka. Indirektno je kriv za povredu Tepića, jer da je Bogdan bio tu ovaj ne bi morao da se cima toliko. Sad smo ostali na tri igrača, imamo manje upotrebljivih igrača od Cibone koja se bukvalno raspala.
    Šćekić mora da dobije otkaz, ako se kod ligamenata sumnjalo u njegov udeo u tome kod zadnje lože nema sumnje, do ove povrede dolazi zbog nepravilnog rada na treninzima i to je to. Za te povrede je samo kondicioni kriv.

I nismo mi ranjeni lav nego ranjena mačka. Najebali smo sa tri igrača a koga god sad dovedu neće moći da nadoknadi izostanak i Dragana i Tepića. Dalo je previše zelen za bilo kakvu košarku a ne za ABA.

I da konjevi mi smo sve karte i bacili na ABA još pre početka TOP 16, zato se sve utakmice i igraju ponedeljkom bez obzira što u EL gostujemo četvrtkom jer je bitnije odmoriti se za ABA ligu. Samo sad više nemamo šta da odmaramo.

5. Evo svaki gan hvali Duleta, pa je l' vam ne smrdi tu nešto sinovi? Oni njega hvale i brane samo kad radi na štetu Partizana, znači jednom u sto godina.

6. Ko oće da smeni Duleta? Pa nisam blesav i lud da ne znam da bez njega bi najebali ko žuti. Mora da se napravi razlika između dobronamerne kritike i smenjivanja trenera.
    Veruj mi Bogdana bi više bolelo da ne igra protiv Kubana al nebitno.
    Sinoć se interes Partizana i Duleta Vujoševića nisu poklopili. Znam ja da Bogdan nije cvećka al sinovi ako oćete ludaka na terenu kao što je bi Danilović ne možete da očekujete da je taj isti mutavko, cvećka i pičkica van terena.
    Ode i Tepić na ne manje od mesec dana, gde ćemo sad kad nam ide najteži period u ABA da nađemo dva igrača i da se pokrpimo? Gde? I koga? Jedva smo i Tepića uspeli da dovedemo a ne nekog boljeg ko bi Dragana makar iole mogao da zameni. Prebijena mačka a ne ranjeni lav.

7. Bogdan garant nije ostavljen u svlačionici zbog 2 nerezonska šuta u sinoćnoj utakmici.
    Nakupilo se to, nije prvi put da tako šutira u ranoj fazi napada, da siluje.
    Ok je to meni, ponekad.
    Ali ako vidiš da to ide u drugom pravcu, da mu se stvara osjećaj da može tako da šutira a da ne bude sankcionisan, to mu treba izbiti iz glave.
    Svaka čast za utakmice do sada ali takvim potezima ako počnu često da se dešavaju nepoštuješ saigrače.
    Ako ne poštuješ saigrače onda će i oni negdje osjetiti da ne trebaju njega da poštuju, da mu bacaju lopte, da će početi da mu seru povremeno zbog toga...
    Ovako se to u korijenu sasječe, koliko god ti dobar igrač bio, ovo je timski sport i treba još više da se igra za tim u ovakvoj situaciji.
    Mislim da je kazna prava, ni preblaga ni prestroga.

8. Ви и даље о овом полу-клубу разглабате? Ово је ера Звезде бре, а црногорски егоманијак је реликт прошлости.

9. Брате, тај Богдан би смео, да сам ја тренер, да се усере на сред рекета ако хоће. Проливасто. Е сад, комбинација жандармеријског дрила лудог Црногорца и скаут способности алкоса Тодорића који доводи кљакаве резултирају овим. Доминација деценијска звезде следи и наше пропустање наредних 15 евролига. Бићемо редуцирани на квалитет једне Црнокосе кроз пар година... Делом јер сами немамо појма шта радимо, делом јер јебига Вучићу требају гласови.

10. Neću više o tome. Princip treba da važi za sve a ne samo za Bogdana.
    Gagić je trebao debelo da bude kažnjen zbog pljuvanja navijača Zadra. Pa je l' kažnjen? Naneo štetu direktno klubu, dobio tehničku kad se lomio rezultat u meču u kom smo se raspali. Koji je tu princip?

Nije bio momenat nikako! Nisam reč rekao kad je Bogdana odstranio prošle godine, Šalića ove, kad je Gordića i Anđušića izbacio u Moskvi i kad su nas sadžgali ali sinoć nije bio trenutak.
    Nek dobije u Zagrebu i bio je u pravu izgubi li tamo pogrešio je i to debelo.

11. Zapata mađijo samo cepaj lolo

12. Kolika kod da je Gagić dijabola ne može se porediti situacija iz Splita sa sinoćnom, plus nije pljunuo navijača.

13. Jeste pljunuo, priznao je.
    Nebitno. Dule radi koliko radi ali svi greše ponekad a on je sinoć po meni pogrešio i to je to. Neću više o tome.

14. Туцани, наравно да је мени као звездашу драго да највећем конкуренту за титулу не цветају руже, то је донекле и нормално.

Али потез Вујошевића подржавам, као и потез Пешића кад је најурио смрдљивка Радмана.

Не гледам ја Богдана само као играча Партизана, играће тај сутра за репрезентацију, а мука ми је више од размажених љигаваца који умисле да су звезде, веруј ми, Дуле је овим потезом учинио много Богдану.

15. To nisam pročitao.
    Pobeđujemo Cibonu, saće da se popale da smo slabi i izgubiće.

16. Moje mišljenje je da je Dule otišao predaleko sad. S obzirom da mislim da je vješt manipulator, sve ovo što radi ima neki cilj. Da li misli dići sidro na kraju sezone, pa fergusonovski likovati kad ekipa gubi utakmice ili je nešto drugo u pitanju, vidjećemo.

17. Nije on sinoć likovao na kzš.

18. Pa, vješt je manipulator. :p

19. Pakao Juga
    Dobro, Dule je stavio sebe ispred kluba i sjebo nas za vjeki vjekova. Duletu je trebala pažnja jer je on mnogo ohol i sujetan. Dule nema pojma. Dule je glup, Dule nema principe, Dule ne zna šta radi vi znate bolje. Zvezda uzima narednih 20 titula, a mi za to vreme ispadamo u KLS. Vučić gura Zvezdu.

Zabole me kurac da se nerviram, neka bude što biti mora.

Eto vidiš pakle kako si sad okrenuo ploču i dodao trista kuraca koje ja nikad nisam i nikad neću da kažem i koje nikako ne mislim. Te klinačke fazone prosipaj negde drugde.
    Ne sme čovek da kaže ni da je pogrešio, sad ću ja da se ubeđujem sa tobom što si Pionir video samo na tvu. Zabole me kurac baš da se ubeđujem sa nekim kome je staž u Pioniru kraći od mog jedno 10 puta minimum.
    A da debeli greši setite se Đure frizure i njegove podrške. Niko nije savršen pa tako ni on.

Šalabe to što si napisao ne karakteriše nas, to je više odlika vaših. Kad ja odem da svi ostali pocrkaju fazon.

20. Tucani, samo sam iznio mišljenje, koje je pomalo i pristrasno. Velikim uspjesima jednom dođe kraj, a Dule je dovoljno mudar da to prepozna. Da bi ostao ono što je bio u očima grobara, radi ovo sve. Ne mora da znači da je tačno, ali, ja tako mislim. Vidjećemo, opet kažem.