KK Partizan

1. Inace, promenio sam glavatar.. Teska je ovo situacija, razmislja sad malo Dule.. A tamo pred kraj opet stavljam onu sa zlobnim osmehom

2. A sutra pojacanje.

Sad kad nagrnu svi, mamu vam jebem nezainteresovanu :D

EDIT: Al najverovatnije nece stici da se registruje do utakmice sa Cibonom :/

3. Ne jedi govna, dodji na jug 400. Samo je bitno da udjes na ulaz gde ti je karta, posle mozes da setas po celom gornjem prstenu.
    Bezi od tih zabunjenih, jebalo ih soliranje da ih jebalo..

Do juce je bilo prodato 12 000 karata. Malo je to braco, nadam se da ce juce i danas da se nakupi jos bar 8 000.

I da
    DUVA KOSAVA AL DUVA I LOKOMOTIVA

Како то, мене на цкса пеглали да уђем на одређени сектор на југ 200, а камоли да идем на север 200 или тако нешто?

4. Како то, мене на цкса пеглали да уђем на одређени сектор на југ 200, а камоли да идем на север 200 или тако нешто?

Jel me zezas? U prvoj tekmi sam usao na sever jer mi je karta za sever, i setao kroz halu ko gospodin, na kraju bio na severu.
    Protiv CSKA sam usao na sever, i otisao na jug. Bez problema niti sam negde video redara, pogotovo ne na ulazu u sektor..

5. Озбиљно, и то причам оним ретардима што раде као редари, да где год да уђем на југ 200 бићу у гужви јер је тамо стојање, али болидима не може да се објасни.

6. Mi noćas ako dobijemo na diobi 4 mjesta smo.

7. Ma grupa nam se otvorila samo tako,al dzaba kad smo u nikad goroj situaciji. POjacanje u EL moze da igra tek od 8og kola. Tako da mi imamo jos Gostovanje zalgirisu, Galatu gajbi i real u gostima do tad. A mozda i najbitnija tekma je Zalgiris u gostima koju cenim da cemo puci. Al opet, ABA liga nam je jos bitnija jer je mnogo zajebana situacija za F4, i imamo dosta tezak raspored do kraja. Znacice nam pojacanje za ZG, a o ovome posle kupa da ne pricam.

8. Videcu da li uopste stizem, a ako dtignem izblejacu pre tekme sa Zabrabjenima, pa cu doci na Jug 400 medju vas Neutralne Frontase :)

9. Jes ovo što kaže Gazi da nam se otvorila grupa, ali ako nam centri ne daju nemamo kadra da je prođemo. Dok ostale ekipe imaju po dva igrača na svim pozicijama, mi imamo trenutno sve skupa TRI igrača.

10. Gagula jebe prodorno.

11. Kinzi im malu decu pravi.Steta jebote što imamo tri upotrebljiva igrača ovo bi se dobilo da smo kompletni

12. JEBE KINZI!
    P.S. Sledeći post jubilaran. Ovo je 9999 post na ovoj temi.

13. DAJTE LINK!

JEBEMO RUSAOA!

14. Dobiše nas jebiga. KINZARA BOGOTAC!

15. Jebo ti pobedu protiv CSKA kad izgubis protiv ovih Kubanaca. Ocajna utakmica, bez insipiracije (osim Kinsija, naravno), bez suta za 3 poena, bez dobre odbrane, bez mozga, bez dobrog navijanja, bez dobrog sudjenja...sve je bilo lose (osim Kinsija), ova utakmica se nije mogla sama dobiti.

16. Nikad nisam bio ponosniji sto sam pusio kurac nekome. Kinzi bogoce!

17. Ja sam to video drugacije.
    Jedna povreda izbacuje iz ritma, a kamoli sta je sve nas snaslo. Ponosan sam na igrace. Bravo.

18. S obzirom na trenutnu situaciju, momci su odigrali odlicno. sa Daloom i Andricem na terenu ukupno 35 minuta, dati 81 poen je odlican rezultat.
    Da smo imali malo srece, i da ovi nisu gadjali trojke 50% nego 30ak %, ova tekma bi bila dobijena. Al jebiga, sta je tu je.
    Bice to bolje sa pojacanjima,a kad se Berta vrati da ne pricam.