Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Samo ću da kažem KINZARA BOGOTAC. Kakva privilegija što imamo onakvog igrača u timu.
Kad se besprsti vraća?
Trebalo bi u martu.
Ko je bese prozivao Kinsija skoro? Kako li se sad oseca :D Smesno za koje smo pare doveli ovakvu igracinu :)
Kad se besprsti vraća?
na tviteru je rekao sredinom marta. Do tad bi trebalo da imamo i dva nova igraca.
Kako gadjaju ljudi trojke, neverovatno...a imali slobodnjake fazon 40%..
O pa to je onda već osmorica u rotaciji. Skupiće vas Dule Velnes.
Ma za zavrsnice takmicenja ja ne brinem, al sad je kritican period.
Da.
E kaka mu je riba uživo? Jeste bili kad je bila na utakmici?
Штета.... А и јебем ли га, Лиховеј и Зубков не меру машити тројке.... Но, барем 81 постигнут поен охрабрује пред Цибону.... А и Богдан ће ваљда надокнадити ове машене тројке.... Видећемо....
Pa prepicka, kakva bi bila.
Inace, Dule veceras kenjao na sudjenje, a po mom misljenju, mnogo bolje nego protiv CSKA.
Imali su par gresaka, pogotovo ona camuga (ubr ko je on, nisam ni znao da ima sudija crnac), i jesu bili nezgodni trenuci, al mislimda nisu navlacili.
Sumnjivi su bili neki faulovi pod nasim kosem, ona trojka simona iz iskoraka kad mislim da je isteklo vreme a i da je DEBELO zagazio u polje i da nije trojka uopste. Oni su nekoliko puta imali sumnjiva vodjenja lopte, nikad im nije svirano. Milutinovu su svirali faul u prvom poluvremenu prilikom iskakanja, a verujem da ono lokomotivi ne bi svirao ni njihov trener. Al ko sto sam rekao, nije mi delovalo da navlace, iako je onaj camuga malo atensn hor pa je u drugom poluvremenu neke stvari samo on video.
i da, sad se setih onih priznatih poena Simonu, jebote, nas ga faulirao na visokom postu, ovaj dosao do reketa i dao kos ovaj priznate. Vo imja oca.
http://www.dodaj.rs/f/38/ZM/2BoEX8FT/capture.png
Olivija bila samo protiv Zvezde. Dobra je, jebo bih je.
Ja mislim da je bilo sudijskog navlačenja al' nećemo sad baš u detalje, doći će Bandi i onda ode tema u kurac.
A ovakvo jebanje u seriji odavno nismo imali. Jos od onog 3x3 u finalnoj seriji :)
http://www.youtube.com/watch?v=-AyWx4WAW6M#t=58
Kako se kurci Williams to je strasno...propao covek nacisto
Upravo. Ali najjace mi je bilo kad svirao faul nad Simonom cini mi se i ovaj posle 2-3 sek da kos i prizna kos+faul LOOOOL.
Evroliga da se ubije jer nijedan potez kinzija nije u top10. Onaj roling i kos uz faul sa snimka gore je bar za top3..
Sad cekamo pojacanje, neki pominju Dominika Dzejmsa. Onaj crnja sto je igrao kod nas vec, kad je VJ bio trener.
Nije neki suter, al jak na lopti i prodoru. A o skoku da ne pricam.
Evo da uzivamo opet malo u majstorijama Kinzija:
http://www.youtube.com/watch?v=QZc00l9t094
p.s. Sad se lepo vidi da je bio faul i kod one kontre, zalepio ga po ruci dok se ovaj drzao za obruc.
Đems, nije Lebron, al je za jebanje limenki više nego dobar.