KK Partizan

1. Повријеђен.

2. Ваљда већ неко време лакше тренира. Очекивао сам га у 12 бар сад кад не игра Вестерман. Мада нам је важнија утакмица за викенд.

3. Неће да га пати без потребе.

4. Jesam samo ja primetio tripovanje sata sad na kraju prve četvrtine?
    Dobro je nisu se odvojili ako ne budemo imali padove što nam je karakteristično za ovu sezonu mogli bismo da izvučemo egal do 4/4 a onda šta bude bude

5. sat ide vako 24,23,22,21,20, 18, 15,14...12

6. Мени то звучи као "хтели да терају силу".

7. Смири чика Дуле усијане главе, ваљда.
    Милосавевић све бољи.

8. Gagi sve bolje, samo ono drugo poluvreme s njim na pleju je bilo mučenje, ne može on to nikako da igra. Al Dule verovatno mislio da je suvišno da se juri rezultat pa je rešio malo da trenira strogoću na Gordiću i Anđuši i da da malo minuta onim nesrećnicima Đekiću i Čakareviću.

9. Ni meni nije jasno zasto nije pustio ovu dvojicu da igraju.. Samo da ne bude kad puknemo neku u ABA da ne bude kao izgovor, nisu uigrani, malo minuta igrao gordic na pleju i te fore.. Razumem ja da on oce da im trenira strogocu,al to treba da urla na njih na treningu, a kad je vec ovakva situacija,trebao je gordic da igra 30minuta, zove sve moguce akcije i neakcije , i tako sto pre udje u sistem.
    Verujem ja u duletove metode,jer je po mom misljenju taj njegov psiholoski teror ono sto tera igrace da daju max,al mislim da je izabrao los trenutak za to.

Nije mi jasno kako drugi plej moze da zloupotrebi to sto igra..

10. Prosto i jednostavno njihovo divljanje nas je od 1 razlike za nas odvelo na 9 razlike za njih i rešilo utakmicu a pritom kad je Dule izbacio Gordića i počeo da se dernja na njega ovaj mu je nešto odbrusio. Jbg ne sme da odgovara treneru, nek to nauči. Nije mu ovo Azovmaš.

11. Ja mislim da je sve bilo dobro dok nisu poklonili dvije lopte za redom Teodosiću. Do tada je bio ujednačen rezultat.

12. pa dobro, nismo vodili protiv Batocine pa da su otisli na 9, nego protiv CSKA.
    A jednu od one dve je lucic bacio u ruke Teu.
    ako mu je nesto odbrusio, onda neka, al mislim da je trebao da ga ubaci da igra, da nabija minute i uci akcije,a da ga riba na treningu, da mu daje 4x gori trening i da dolazi ranije i ostaje kasnije od ostalih. Jebem li ga, to je neko moje vidjenje..

A za andjusu mi nesto nerealno da je odbrusio..

13. Ајде идем ја као гледати Партизан послије сто година и избедачим се. Ако ништа, бар добих карте за џ од неког Руса, овом приликом незнаном јунаку се захваљујем.

14. Ja kontam da pod 'zloupotrebili' misli da su hteli nekome da se dokazuju u Euroligi a samim tim bi ekipa ispaštala što je on sasjekao u korijenu. Bolje po budućnost, loše po trenutno stanje. Moje mišljenje, naravno.

15. Екипа има потенцијал, али је ово све тек у развојној фази. Вестерман је зло од играча. Гордић мање - више, види се да је јак. Анђуша има мирну руку, треба мало да поради на атлетским способностима. Милосављевић је тренутно у доброј форми, али понекад зна да исфула. Може да буде сасвим солидан лидер ове младе екипе, бар по искуству. Богдановић ће бити играчина, треба га полако уводити у јачи ритам. Луча змај, вјерујем да ће за неко вријеме (5, 6 година) бити међу 3 наша најбоља играча. Ако не и прије. Милутинов мора да набије масу, колико сам могао да примјетим, прилично је интелигентан за центра. Мусли и Гагић могу више, још нису дали свој максимум. Бертанс је одличан, немам ријечи. И он би могао мало да набије масу. Гордон је одличан с обзиром да му је ово буквално прва сениорска сезона, сасвим пристојно. Игра атрактивно, то ми се свиђа. Узимамо АБА лигу лагано и следеће сезоне нападамо фајнал фор евролиге, што не значи да је у овој сезони све готово.

16. Мулти претјера га брате у неким стварима. Ипак, слажем се да има потенцијала и да за пар година можда, али можда, нападну круну ЕЛ.

17. Добро, можда нећемо узети АБА лигу лагано. Ово остало, по мени и није толико нереално.

има потенцијала и да за пар година можда, али можда, нападну круну ЕЛ

Ако играчи остану на окупу наравно. Или којим случајем да се додатно појачамо.

18. Ovo ne valja vodi brose protiv bešiktaša 6 razlike

19. Ma ne brini nista, dobice to turci na kraju.. Ako ne dobiju, mi smo cao-zdravo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.