Па видиш коментаре доље :)
Јесте ваљда аим и вх или сам ја шенуо :)
Неђе има сто посто вх, видио сам, а и убијао је своје неђе :)
Мада има оваквих играча, гледао сам :)
Имам друга, игра се 5 на 5, са друштвом је играо, купи ти дезерт и два флеша, можда потроши два шаржера максимум, али максимум и сви мртви :)
брате ја се некад дивим неким људима како играју. Има на овом серверу на којем ја играм лик који се потписује Саинт^јадници који никад ништа не пише по чету. А игра као нездрав. И онда је један дан играо се пиранеси, сећам се ко да је јуче било лик направио за 4 партије 23 фрага. Значи у просеку по 6 по партији, и написао после сваке партије "Сејнт преобјаснио" или "Сејнт изобјашњавао" касније ту мапу сам се пребацио у тим са њим и гинуо намерно први да гледам како игра, пошто га је тад хтело невиђено. Иначе он растура а можеш да замислиш како игра кад га баш оће :)))
И тако, ја тог лика обожавам иако га никад видо нисам. Фегетски ал оно, јбга САБИЈА!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
sacu ja cek
Јел то пук'о сервер ?
Саћу ја видим и уђем диграм
Коле ајмо хокеј хакса , мало спрдачине :))
Не ради сервер, немам шифру од панела, цокулић промијенио
Ај нек неко уђе на сервер да видим нешто
играмо, играмо.
хоће л' неко да се играмо рата?
Hmmm... sad sam skinuo igru pa da isprobam.
sutra budzim komp konacno tako da ce pasti opasna pegla ovih dana
'ајде, да вас мало напуним оловом к'о шиптар корнет, па да идем да гледам фудбал.
oce li iko?
ајмо мало , на серевевевеверу сам
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/338605_700b_v1.jpg
Мусаш до јаја тастатура ЖЕЛИМ ЈЕ :)
http://www.youtube.com/watch?v=GcGIlVBdMg4 Ово је невероватно јбте, јел ови ликови играју без аим? :)
Tastatura kida!
Па видиш коментаре доље :)
Јесте ваљда аим и вх или сам ја шенуо :)
Неђе има сто посто вх, видио сам, а и убијао је своје неђе :)
Мада има оваквих играча, гледао сам :)
Имам друга, игра се 5 на 5, са друштвом је играо, купи ти дезерт и два флеша, можда потроши два шаржера максимум, али максимум и сви мртви :)
брате ја се некад дивим неким људима како играју. Има на овом серверу на којем ја играм лик који се потписује Саинт^јадници који никад ништа не пише по чету. А игра као нездрав. И онда је један дан играо се пиранеси, сећам се ко да је јуче било лик направио за 4 партије 23 фрага. Значи у просеку по 6 по партији, и написао после сваке партије "Сејнт преобјаснио" или "Сејнт изобјашњавао" касније ту мапу сам се пребацио у тим са њим и гинуо намерно први да гледам како игра, пошто га је тад хтело невиђено. Иначе он растура а можеш да замислиш како игра кад га баш оће :)))
И тако, ја тог лика обожавам иако га никад видо нисам. Фегетски ал оно, јбга САБИЈА!
'ајде не серендајте, него дођите на сервер да вам напуним буљу оловом!!21
Који си геј, брате :)
Али што јес', јес', мени се деси да по два сата гледам клипове на јутјуб како разбијају ови :)
http://www.youtube.com/watch?v=5JQkSJEu4sI
Ево нпр ја сам ове гледао и одушевио се, мада сам имао други клип, овај не знам какав је :)