Vukajlija Counter Strike

1. Ајде бре крушну ли вам мрву јебем!

2. server

193.104.68.48:27022

3. Za sada se javio Luka Rajak, bice:

Vuka_lahmeetza

4. Начи закључио сам да Вукајлијаши не смеју против Елитоваца / Твитераша.

Ех, где вам је храброст... ;)

5. Да објасним смијеш 1 на 1 ако имам још кантер :)

6. И дај сервер, ако је добар тај твој да опет почнем професионално играти :)

7. Може 1 на 1, наравно.

8. Дај ајпи и пв ако море :)

9. Ајде уђи, 193.104.68.48:27022, лозинка је на ПП :)

-едит: добар си Цокулићу :)

10. Победаааааа :)

11. E ljudi ako zelite u toku je neka liga na ovom serveru gde sam admin, pa ako hocete da prijavimo ekipu odavde....jedno 7-8 pa da perljamo...liga je 5 vs 5 ali neka nas u rezervi...ima vec 10ak prijavljenih...pa eto javite ovde ili na pvt ako hocete :)

12. Tuzla Gaming team je odlucio da organizuje cs ligu 5vs5 (KLAN vs KLAN) koja bi trebala da pocne 02.12.2011 tj. tada izvlacimo timove. godine tako da ima dovoljno vremena da sve sve lijepo organizuje i da se stigne prijaviti odredjen broj klanova.
    Tuzla Gaming CW Server je server na kojem ce se odigrati liga. Na CW server ce moci uci samo oni igraci koji igraju na p48 protokolu ( STREAM ) IP servera je : 188.138.95.161:27024

eto jos ako ima zainteresovanih, ja cu sve to orgainozovati

13. Анархисто, нећу да ми дисквалификују тим. Колико сам добар мислиће да имам чит :)

14. Hahaha...ma nece...znam organizatore....i nisu neki specijalno dobri igraci (za sada)...pa da ih oderemo sa pola snage :P

15. Ај ви мени набавите сервер, средње јачине да стално има 25-30 играча. Да се штелам мало, па онда цв :)

16. Анархист, 'оћу ја ако будем слободан кад се буде играло.

17. znaci prvi :D ma bice tu podosta meceva prijavicu nas vise...pa uvijek mozemo skontat ekipu :)...samo mi onaj ID i nick posaljite na pvt :D imamo znaci dvojica + devetar ako hoce :D
    EDIT: 88.198.45.207:27103 evo server...ja sam admin,a pun je skoro stalno...pa izvolte :D

18. Могу ја упаднем и направим чарламу мало :) бићу потписан некако да подсјећам на вукајлијаша :)

19. Moze i ja cu samo sto cu uglavnom moci samo vikendom

20. odlicno...jos 4-5 i prijavljujem nas... :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.