Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ајде бре крушну ли вам мрву јебем!
server
193.104.68.48:27022
Za sada se javio Luka Rajak, bice:
Vuka_lahmeetza
Начи закључио сам да Вукајлијаши не смеју против Елитоваца / Твитераша.
Ех, где вам је храброст... ;)
Да објасним смијеш 1 на 1 ако имам још кантер :)
И дај сервер, ако је добар тај твој да опет почнем професионално играти :)
Може 1 на 1, наравно.
Дај ајпи и пв ако море :)
Ајде уђи, 193.104.68.48:27022, лозинка је на ПП :)
-едит: добар си Цокулићу :)
Победаааааа :)
E ljudi ako zelite u toku je neka liga na ovom serveru gde sam admin, pa ako hocete da prijavimo ekipu odavde....jedno 7-8 pa da perljamo...liga je 5 vs 5 ali neka nas u rezervi...ima vec 10ak prijavljenih...pa eto javite ovde ili na pvt ako hocete :)
Tuzla Gaming CW Server je server na kojem ce se odigrati liga. Na CW server ce moci uci samo oni igraci koji igraju na p48 protokolu ( STREAM ) IP servera je : 188.138.95.161:27024
eto jos ako ima zainteresovanih, ja cu sve to orgainozovati
Анархисто, нећу да ми дисквалификују тим. Колико сам добар мислиће да имам чит :)
Hahaha...ma nece...znam organizatore....i nisu neki specijalno dobri igraci (za sada)...pa da ih oderemo sa pola snage :P
Ај ви мени набавите сервер, средње јачине да стално има 25-30 играча. Да се штелам мало, па онда цв :)
Анархист, 'оћу ја ако будем слободан кад се буде играло.
znaci prvi :D ma bice tu podosta meceva prijavicu nas vise...pa uvijek mozemo skontat ekipu :)...samo mi onaj ID i nick posaljite na pvt :D imamo znaci dvojica + devetar ako hoce :D
EDIT: 88.198.45.207:27103 evo server...ja sam admin,a pun je skoro stalno...pa izvolte :D
Могу ја упаднем и направим чарламу мало :) бићу потписан некако да подсјећам на вукајлијаша :)
Moze i ja cu samo sto cu uglavnom moci samo vikendom
odlicno...jos 4-5 i prijavljujem nas... :D