Vukajlija Counter Strike

1. Jebeno je bracika sad da se mi organizujemo.. Ko je od nas ovde uopšte igrao CW ? Ja sam 3put u životu još onomad u drugom srednje.. Otrešćete nas ko slinu ako budemo igrali :D

2. Ja od danas pocinjem opet digram cs!

3. Цв је срање док објасниш да се куца /реди прође пола сата :)

4. I'm back! (Ovaj nik, Sekai, kucam kada idem na druge servere)

http://img87.imageshack.us/img87/8118/iown.jpg

5. ortaci aj bacite mi link za da skinem kanter bas tu verziju koju igrate da vam se prikljucim

6. aj sacu samo da iskopam ostrvljanine

7. Ладно ради сервер а истекао већ 5 дан :)

8. upadam ja, nik pandora

9. i ja sam tu za 10ak minuta opet

10. Е, прорадио је и овај наш сервер, ајде људи договорите се вас ПЕТ КОМАДА, па да гекнемо коју сад за викенд или од недеље.

11. Сервер ради супер, мени је пинг константно око 15, 20...

12. ја бих играо ал да се договоримо да нас буде 10, бар два сата. Одвојите толико времена, јебено, ионако сте нолајфери лололо

13. Па пет против пет, стандардно.

Или си мислио 10 на 10?

Може, али нас нема 10... Нас пет на вас 10, то може :Д

14. Добјасним, мислијо сам 10 укупно :) 5 на 5 лолол

15. ја сам ту, не знам баш да ли имам цела два сата, али ако нас има 10 укупно, одвојићу, није фрка. вечерас у 6, шта мислите?
    едит: изгледа да нам је црк'о сервер, не ради. едокурца.

16. Ај пробаћемо вечерас у 18. Ради нам сервер, само треба још да средимо нешто око пермисија, не ради ми тренутно AMX, средићемо, а ви напишите тачно којих је то вас 5 са Вуке, па да вам проследим адресу и лозинку на ПП.

17. Ми ћемо да будемо са префиксом "SEGZ" (ако средимо ово што нас зеза сервер до 18):

SEGZ_Srdjan
    SEGZ_Stefan
    SEGZ_Milan

...и још двојицу ћемо, у потрази за њима смо тренутно, наватавамо их... :)

18. Ајде јављајте се петорица, да вам средим слотове... ставите никове:

Vuka_pa_vas_nick

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.