Vukajlija Counter Strike

1. Ти плаћаш, твој проблем.
    Е овако, још један предлог, админа дај 3 хед админа (комплет азбуку да ставиш), стави себи овабезно требаш да запамтиш 3 команде, ја сам увијек прва смјена, ових дана усељавам па нећу бити баш сваких 5 минута ту да мјењам и тако, онда стави једног лика од повјерења да има обичног админа, и стави двојицу да имају само опцију мјењања мапе, нек се нађе :)

2. Ја се јављам за мењање мапе.

3. И да људи, нек свако од вас скупи по мало, ево ја ћу скупити за други мјесец и уплатимо раду на рачун или уплатимо уплатницу да се продужи сервер, да играмо онако подобро :)

4. Evo i moj burazer hoce da bude admin, ako hocete. Vec je admin na jednom community-ju (kaze ovako se kaze :), gaming gajba). Inace nema profil ovde, ali dacu mu sifru za adminovanje.
    Ali kaze, ako moze da mu se da admin na steam id, ili na ip adresu. Jer kad se stavi na pw, flagovi mogu da baguju. (ovo mi sve on reko, ja pojma nemam sta znaci :)). Moze da se ubaci ESP (wh za admine (one linije sto je spominjao Cokula)). Dalje, sto manje plug-inova da bude, jer moze da baguje server ako je lite. Burazer ima server na team speak 3, i moze da da 1-2 sobe za vas.

5. Znaš šta, bitno mi je da ne koči.
    Jebeš ti server i igranje ako je ping u igri 250-300 to je onda mučenje, jebeš 200 dinara preko samo da je dobar server.
    Kontam da će se igrati uglavnom predveče i uveče, pa ću pitati Smareta da li bi on hteo da bude jedan od Admina a za trećeg pojma nemam koga bi.

Al otom potom, videćemo još.

6. Нек само мени раде да шифру панела, да засједнем и одрадим све за 3-4 сата и то је то :)

7. Dziso, postujem predlog tvog brata, ali opet, ovo je samo za vukajlijase :)
    Msm nas sto se znamo i to :)

Ali dobro, kako drugi oce...

8. electrolover
    Evo i moj burazer hoce da bude admin, ako hocete. Vec je admin na jednom community-ju (kaze ovako se kaze :), gaming gajba). Inace nema profil ovde, ali dacu mu sifru za adminovanje.
    Ali kaze, ako moze da mu se da admin na steam id, ili na ip adresu. Jer kad se stavi na pw, flagovi mogu da baguju. (ovo mi sve on reko, ja pojma nemam sta znaci :)). Moze da se ubaci ESP (wh za admine (one linije sto je spominjao Cokula)). Dalje, sto manje plug-inova da bude, jer moze da baguje server ako je lite. Burazer ima server na team speak 3, i moze da da 1-2 sobe za vas.

не бих ја, није са вуке :)

9. Nema problema, kako hocete..

10. Server će biti SAMO i ISKLJUČIVO za drugare sa Vuke.

11. Nista licno buraz :)
    Jebiga, da smo hteli public server ne bi bilo ni pass ni nista, ali mi ocemo ovako interno da se karamo :)

12. Ma predlozio sam da bude admin jer vidim niko nece, nista drugo.
    Uglavnom, ocekujem pass u pm do petka. I necu da mu dam, bez brige ;)

13. I slazem se sa cokulom.
    Evo vec nas ima desetak koji hoce da igraju i svako od nas da da po 100 dinara mesecno imamo za server lagano.

14. Rade, aj otvaraj pvt sa mnom i tu mi ubaci, reci kad se to treba raditi da uhvati sad bubati filozofiju da ne fasujem dudana prvi dan :D

15. Eno poslao sam ti, krećemo u petak popodne.

16. Ја сам хед админ на најјачем ањп серверу у Европи, и на најјачем комјунитију на балкану, Фаталитију. Што значи да сам искусан и јак. Много јак. Тако да ако вам треба помоћ око админа ту сам, знам све амџ команде и тако те курце. И немојте да постављате тамо неке цензуре, пичке материне и жајковска гомна, оћу лепо да се испсујемо ко људи. АЛО МАЈМУНЕ ЈЕБЕМ ТЕ УСТА ПЛЕНТАЈ НА Б, ПЛЕНТАЈ НА Б!

17. cokula, pičkou, svi znaju da nikada ne igram sa zvukom :)

18. Dječko, pokaj se za prošle grehe :D

19. Ne ćeraj me da tražim skrinove naših partija :D

20. Тражи, ја сам своје обрисао :Д
    Ал имам скрин скоро свакога да сам приклао, тебе више пута, био ти ник скочимиш па оне угласте заграде ноу саунд тако некако :Д

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.