Vukajlija Counter Strike

1. Pa da, kad sam no sound :D

2. A jel igrate sad, gde kako?

3. Ja pustim muziku kad igram kanter.

4. Server uplaćen i konačno stanje je ovako.

18 slotova, premium, hostovan u srbiji da imamo podršku ako negde zapne i zbog minimalnog pinga.
    Server još nije "živ" trenutno je pending, i Cokula treba da mu uradi neki džigibau da bi to sve došlo na mesto i bićete blagovremeno obavešteni kad bude počeo sa radom. Trebalo bi kasno večeras ili sutra.
    http://www.dodaj.rs/f/3Q/m8/nVj3P9c/capture.png

Želim nam srećno pucanje.

5. I da.
    Svi koji igraju da se potpisu sa nickom koji im je na vukajliji.
    Da se ne jurimo sa imenima.
    Nego, koji ti nick na vukajliji, taj i na kanteru i kraj!

6. Ja ću da dodam još nešto pored nika, al' prepoznaće se. Volim da dodajem nešto.

7. Ma slobodno, ali da se zna ko si.

8. Biće mi nik Ronnin d snajperist.

9. JEBE SERVER!
    Igrali malo pre ombre, rade i ja za probu i super je, nema kocenja, nema kurca palca taman.
    BICE LEPO PUCANIJE!

10. to je samo kad nas je trojca, videćemo kako je kad se popuni, ako se ikada popuni

11. bice puno, ali vice i fino, nece da bude kocenja..

12. i da, proveravajte IP i šifru u pvtu, da se ne kači javno da ne upadnu neke šeprtlje i šonje

13. Ставите неки пасворд и шаљите га по ПВТ-овима, да ми не пиче форе после кад уђе неко да је неђе наша' пасворд на форум и тако те муње...

Не треба стављат много додатака и зајебанција, класика нека, али ваљало би убачит' неких нових стаза... Што дужих кад нас је више, што краћих кад нас је само пар...
    Да не играмо читави живот даст, инферно и астек :)

14. Ja skino iinstaliro

15. e da, skinuo sam prelep kanter, baš sam oduševljen, mnogo je lep

16. Odakle si skino.

Pa upravo to smare, malopre je dao rade pass i IP na cetu samo da se proba.
    I naravno da ce salje po PVT-ovima.

I ja mislo da onaj ko cituje na kanteru, da ga banjavaju odavde na dan, dva.

17. dajte mi adresu i sifru ako ima, i dajte mi link odakle da skinem kanter..

18. Aj šaljite i meni ip i šifru

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.