Vukajlija Counter Strike

1. neću da vam kažem, želim samo ja da imam ovaj lepi, prelepi kanter

2. http://www.cs-skini.me/csfull/
    Gazi.

Dusane cek da nameste sve fino pa ce dele.

Ombre, daj printskrin da vidimo.

3. ovaj skinite, jebe...

4. Isprobali smo ga, radi fenomenalno. podelio sam adresu servera na četu i naravno imali smo i padobrance koji su snajperisali čet i upali na server bez dobar dan tako da sam primoran da napišem osnovna pravila.

1.Zbog ograničenog broja slotova pravo igranja na Vukajlija serveru imaju SAMO i ISKLJUČIVO autori Vukajlije.

2.Na serveru će se koristiti imena kao na sajtu sa malim izuzecima kao što su recimo R4D1J4C1J4, Radijacija_osvetnik i sl. Ovo je bitno da bi smo znali ko je prisutan na serveru i zbog mogućih padobranaca koji će biti banovani bez ikakvog objašnjenja i rasprave.

3.Adresa i šifra servera će biti podeljena ljudima sa spiska pre 2 strane, a svi novi igrači mogu pitati za adresu i šifru mene ili Cokulu na PVT. Visim na sajtu ceo dan, dobićete šifru u najkraćem mogućem roku.

4.Dozvoljene i zabranjene stvari:

Dozvoljeno:
    -Psovanje
    -Pljuvanje
    -Kleveta
    -Sve vrste oružja, pušaka, pištolja, noževa i sl. (osim ako se ne dogovorite u igri drugačije pa rešite da igrate samo noževima recimo)

Zabranjeno:
    -Bilo koja vrsta varanja, prolaska kroz zidove, čita za hedšot i sl.
    Varanje povlači ban, svrha servera nije ko je bolji nego da se poigramo i zabavimo kako dolikuje.

Ja i Cokula zadržavamo pravo promene liste pravila.

5. Nemojte ulaziti na server dok se ne ubace sva govna, molim vas :D
    Do večeras će biti gotovo sve, samo moram rešiti par svojih obaveza

6. Posaljite mi u PVT adresu i pass

7. Ispoštovani svi koji su do sada izrazili želju da igraju, molim da ne širite dalje.

SVI OSTALI KOJI NISU DOBILI ADRESU I ŠIFRU I ŽELE DA IGRAJU MOLIM VAS KONTAKTIRAJTE ME PUTEM PVT.

8. Jel moze odma da se krene, ili da sacekamo ceveras?

9. electrolover

Jel moze odma da se krene, ili da sacekamo ceveras?

Цокула

Nemojte ulaziti na server dok se ne ubace sva govna, molim vas :D
    Do večeras će biti gotovo sve, samo moram rešiti par svojih obaveza

10. Moze pvt. Nisam igra sigurno oko dve godine a u svoje vreme sam kidao koliko sam dobar bio. Pa videcu ako budem imao vremena da povremeno uletim na po neku partiju.

11. dajte mi server o vi moćnici što upravljate živima i mrtvima i vašem carstvu neće biti kraja AMIN!!!

12. E ovako, pravila znate. Za sada imaju ove mape na serveru de_nuke
    de_inferno
    de_dust2
    aim_aztec
    aim_headshot
    awp_india
    de_aztec
    de_dust2_2x2
    de_dust2_long
    de_inferno
    de_westwood
    fy_iceworld
    fy_snow
    fy_snow2
    noz_ultra
    cs_fat_mansion

Što se tiče plaginova, osnovni suu instalirani, nikakva preseravanja da ne bi lagovalo. Vaše predloge davajte ovde. Nek uđe vas par da testiramo

13. Добро је, само ја морам поћ' да купим миша у скорије вријеме јер ми је тренутно на куглицу, мој је преминуо... :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.