Vukajlija Counter Strike

1. Najbolji sam. Obrišite cs. lolo

2. Доминирам. Елем, искључите оно да можеш да зафлешујеш френдли лика.

3. de_train da se zabrani

4. фрезтајм стави на 3 секунде

5. И ставите 20 секунди лимит на куповину оружја

6. ESE IGRA
    SACE SALE DUPANE!

7. Postavljeno je to do sad :D

8. Stavi awp_map_fair umesto awp_indie, mnogo je bolja. Ostale mape su ok, mozda bih izbacio vestvud, jer je golo govno i ubacio umesto nje mansion, koja se retko igra na serverima sada, ali mapa jednostavno jebe i lako se uci. I gde je najjaca mapa svih vremena, assault ? Nju verujem da je igrao svako u daaavnim vremenima kada net nije bio tako aktuelan :)

Ja se druzim sa vama od subote, do pojebem ispit, pa cu onda vas da taslacim he he

9. E da, kako se zove ona mapa e jebem li ga kako da objasnim.
    Bomba se postavlja kod nekih kutija, a iza kutija kao gasovod.
    lolo jesam objasnio

INFERNO JEBOGAJA

10. Ovo vam je sajt ako hocete da budzite igricu, tipa da instalirate skinove pusaka, terorista, kanterasa. Mnogo je gotivan sajt, moze npr. da se ubaci da ti umesto klasicnih skinova budu nindza kornjace ili mocni rendzeri :)

http://gamebanana.com/

11. Слажем се са шомијем, али оставити и вествуд, додати меншн и асолт.... И цокула, сјети се оног сервера давно кад смо га буџили са мапама, ваљало би скинут неку, нпр двије-три али да ваљају и убачит' :)

12. E ubaci rats cokulo.
    I assault

13. АЕ УЂИТЕ ГЛУПО ДА БИЈЕМ САМО ОМБРЕТА

14. Malo sad igrah, los sam i zardjao al kad budem mogao igracu. Ronin dobro igra. Upalih stari komp posle hiljadu godina zbog kantera.

15. Punim solo dvojicu na asteku 10-0.
    A tek što koljem. lolo

16. ronin igra k'o pičkica

inače, meni laguje do jaja... ne znam koj kurac

17. Beži bre ti u kurac, upalio si prvo wh, posle aim, a na kraju i speed...
    Drkoprcu!

18. KLEVETA

a da, dozvoljeno je :(

19. E, moglo bi da se dogovori da ko vara da se banuje i na vukajliji po dan dva. Zaklah ronina jednom al bilo nas dva protiv njega tako da se ne racuna :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.