![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Јбг, ја да сам рођен у селу Опала у ДР Конгу, говорио би да је то нешто најбоље на свету, јеб'о бих своје жене са спљоштеним сисама и био бих срећан. Овако, мени је овде најлепше и то је то. Србин православац. А од ових атеиста и деиста, контам да се бар петина тако изражава зато што им није кул да буду део масе, него би да буду мањина.
Prvo sam se odrekao religije a još malo fali i da se odreknem srpstva jer naše srbende smatraju da svi moramo biti pravoslavci. Neću da budem deo takvog naroda!
Значи, по теби сви треба да мисле како је у реду изјашњавати се као Марсовац и тиме аутоматски пљунути на све своје претке, ма које год они националности и религије били.
Па тешко да су ти преци даље од наврндеде знали шта је националност. А већини су очеви и деде били Југословени, па после Тите сви одједном као Срби/Хрвати/Црнци/Горци. Толико о стабилности и утемељености нације.
Па, наш народ разуме само језик крајности. Или се сви изјашњавају као православци, или нико. Србија.
Ма неее, кнез Лазар је погинуо јер се против Турака борио за брашно и шећер... За националност су знали много даље од мог "наврндеде".
Ти очигледно мене не разумеш. Нисам рекао да сви треба да се изјашњавају као православни Срби, већ да сви треба да наведу националност и веру којој припадају, без зајебанције.
Сад се већ разумемо.
Не треба ради помодарства лажирати податке, али не треба ни да се изјашњаваш под присилом већине. Треба искрено одговорити.
Наравно!
КАЋЕ ТО У БОСНИ ДА НАПИШЕМ КАЦАМ РАСАНМ ?
+ 2134562155625 miliona....
КАЋЕ ТО У БОСНИ ДА НАПИШЕМ КАЦАМ РАСАНМ ?
Kad se sloze Dodik,Tihic,Lagumdzija i neki hrvat.Znaci nikad.
Upravo su me pitali imam li vodokotlić ili ispirač.
Kuda ide ova zemlja...
Kuda ide ova zemlja...
Још увек имаш кућа с пољским ВЦом.
Добро, људи, не прави се тај образац само према вашој мери. Веровали или не, постоје домаћинства у Мајчици која још немају воду и струју и потребно је прикупити податке о томе.
Moju drugaricu su pitali jel ima ribnjak.
KO TO PEVA U RAVNICI
TO SU MAJKO HRABRI BORCI
TO SU KNINDŽE KRAJIŠNICI!
+19723876125384721538471258346234432564232348234812902398870192397102378970981230978414123
Sve pitaju da li imaju sva moguća poljoprivredna dobra i da li gaje svinje ovce kokoške goveda ribe i sl.
Kuda ide ova zemlja...
U redu je, shvatam ja to.
Ali ako me je pre toga pitala da li sam priključen na vodovod i kanalizaciju, onda je ovo pitanje apsurdno.