Za koga glasate na predsedničkim izborima

  1. Ovde u Srbiji se stvarno mnogo pljuje po vladajućim strankama. Jel to demokratija?

  2. @dusan1001: Само ти буди изненађен (и увређен ако хоћеш), ја своје рекох и не мењам мишљење. Једино повлачим ово за насељавање Кинеза у Војводини, јер није тренутно неопходно јер ту има преко 70% Срба. Мада није наодмет мало их раселити из Београда на југ Србије, поготово у Бујановац, Прешево и Медвеђу и на север Космета.

  3. E moj Džoni,ovo da neki tužilac čita strpao bi te u ćuzu lagano.

  4. @Kovač90: За шта да ме тужи? Па ја нисам позвао на линч ни на кога: било политичара, било члана сајта. То што сам рекао, рекао сам. А ти не лупај глупости јер кад би се тако лако људи хапсили, најмање 3/4 Србије би било у затворима.

  5. Širenje međunacionalne mržnje majstore.No zabole me,ne pada mi na pamet da ulazim u raspravu sa takvima kao ti.

  6. Где сам ја ширио међунационалну мржњу? А то што не желиш да улазиш у расправу са мном не значи да си паметнији од мене него глуп и безобразан јер немаш аргумената па само дођеш да провоцираш па после избегаваш расправу. Ја ни у једном посту нисам вређао друге нације, нити сам позивао на линч било кога већ сам говорио о сопственом народу јер сматрам да прво треба почистити ђубре у сопственом дворишту.
    А то ако си се увредио због нечега (не знам само због чега) то је твој проблем јер ја тебе не дирам, већ ти мене.

  7. Hahaha,successfull troll :D

  8. sabani sta se prepirete umesto da svi slozno ovde pljujemo govna!

    moderatori dozvolite mi da se Tadicu najebem majke i pozovem na linc sedmog kolena i odem u tvorza.

  9. Ја гласам за Вељу ко мој ћале.

  10. Лепо ја кажем да провоцираш, ал' добро, тролуј ако ти се тролује. Свако се сад вади на троловање кад хоће да испадне паметан или интересантан у друштву. Ради шта ти је воља.

  11. To što si se ti popalio je tvoja stvar.Niti se trudim da ispadnem pametan niti interesantan u društvu(kom,onlajn društvu ljudi koje ni ne poznajem?!).

  12. kovac90 - ja isto mislim da si se trudio da ispadnes pametan

  13. Imaš pravo na svoje mišljenje,misli šta god ti duša ište.

  14. ne odgovarajte na ovo pitanje...to je sluzba poslala ovog da vas spijunira...

    Koje pitanje je bilo?

  15. Glasam za Čedu....fak jea....neam poseban razlog neki i puca mi tukson ko će biti na prestolu nego eto tako bzvz....Najmlađi je a i najjači su posteri o njemu na vukajliji xD

  16. kovac90 - ja isto mislim da si se trudio da ispadnes pametan

    I ja.

  17. Nemam nameru da vam svakom ponaosob odgovaram.Odoh da učim.Stay black.

  18. Odoh da učim

    tako se vec postaje pametan.

  19. Бре, политика и политичке расправе су пуне провокатора. Кад се крене са расправом, не зна се одмах ко је озбиљан, а ко хоће само да провоцира. А на овом форуму се сви труде да буду занимљивији једни од других као да им живот зависи од тога, па сам на то ''друштво'' и мислио. Људи се не познају међусобно, али се упорно труде да буду занимљиви другима па је сад троловање испала посебна категорија начина за доказивање сопствене величине пред масом Вукајлијаша мада мени све то више делује као изговор (пред собом) за сопствену инфериорност у расправи услед недостатка противаргумената.

  20. Odgovoriću ti sutra na pvt-u šta mislim o tvojim postovima.