Za koga glasate na predsedničkim izborima

  1. Lepo, lepše, levo.

  2. Za Vuka Draškovića, lepo recituje.

  3. @Kovač90: Што се мене тиче, не мораш да се малтретираш. Нисам баш неко ко толерише туђа мишљења која су потпуно другачија од мојих и која ми се не свиђају. Ја износим оно што видим у чујем око себе и не размишљам туђом главом већ својом. То што се теби не допада оно што пишем не значи да нисам у праву, не значи да нисам довољно паметан и интелигентан, не значи да нисам довољно компетентан да говорим о политичкој ситуацији у земљи и не значи да морам било коме да се правдам и извињавам.

  4. Nisam ni rekao da nisi kompetentan i da trebaš da se pravdaš i izvinjavaš,ali onda nemoj nazivati mene glupim i željnim pažnje kad ne želim da ti odgovorim ili kad te trolujem.

  5. Добро, извини, повлачим ово да си глуп, али сам се превише у животу сретао са веома глупим људима који су ми се вешали за врат, нападали ме и вређали ме без аргумената само зато што им се није допадало моје мишљење. Накотило се бучних шупљоглаваца и превише тако да је тешко препознати неког ко се само зеза и онај ко озбиљно мисли. Навикао сам да се на оштре речи супротстављам још оштријим зато и не пазим где ударам. Мало су ми се током година живци истањили тако да нисам нешто расположен за овакве шале.

    Кад завршиш факс па кад у свој овој беспослици и беспарици будеш толико срећан да можеш негде још и да радиш, а све то опет за џабе јер пара често ни од корова па ти је сав рад узлаудан, онда ти дође да лајеш и уједаш за сваку ситницу. Далеко од тога да сам угожен да не могу да преживим, али због разноразних бучних шупљоглавих полтрона и силеџија који те саплећу на сваком кораку и који ти закидају оно што ти следује, врло брзо ти праг толеранције за све живо падне на минимум.

  6. Колико си риба смувао на ту кованицу национал-капитализам? :)

  7. @gamby: Сигурно не мање него ти на твој нео-либерализам.

  8. Pre nego što se ušančite na svojim pozicijama ili neinformisanosti ili handrmolje od mišljenja poslušajte čoveka, puca mi dži i za njega ali od do je istina što je rekao ovde, pa sad....
    http://www.juzp.net/lX4LyXb8EzNz9
    Ako odem u Bosnu i čovek koji na zidu drži sliku Alije Izetbegovića, glasa još od 1990.za SDA, za Srbe ima samo jednu rečenicu- SVI SU ONI IL KOLJAČI IL NAVIJAČI i jedino od POŠTENIH smatra Čedu Jovanovića i Natašu Kandić onda se odoh bacati u hladnu vodu Palića. Ne verujem da ću se udaviti ali makar aktivirati onu zaostalu NATO bombu koja još tamo stoji.
    Ako čovek u čijem gradu je bio zemljotres ne želi prekinuti posetu Hrvatskoj nego isti dan tamo obećava građevinsku pomoć od Srbije za porušeni :* Vukovar treba biti moj predsednik onda ja ne želim biti njegov podanik.
    Razmislite šta pišete. Ukoliko nije nacionalna manjina u pitanju. Što mi je lično nebitno nego pisanje valjda treba biti pisanje koje je u interesu jebene Srbije. Jest da je momentalno ćomanka od države pa sad- ili joj dajte eutanaziju ili je vodite na lečenje.

  9. ja glasam samo za ljubav

  10. ja glasam samo za ljubav

    K'o Džej, duša draga :*

  11. Eclipse

    ja glasam samo za ljubav

    Зато и немаш право гласа :)

  12. Зато и немаш право гласа :)

    Ima :) Ne veruj ženi koja puši Drinu bez filtera, Murinjo.

  13. Za Ziljavu Stranku Vukajlije!

  14. K'o Džej, duša draga :*

    ciganka sam malaaaa...

    Зато и немаш право гласа :)

    od kud ti znaš šta ja imam, a šta nemam :P
    i slušaj auroru

    Ne veruj ženi koja puši Drinu bez filtera

  15. МИЛАДИНА МИЛИЋЕВИЋА - ЗА БОЉИ ВИШЕГРАД
    Особа која је сељак а опет ради, познат по својим бисерима
    "Имамо 2 багера, један је разбатаљен други такође не ради"
    "пут ће ићи вудгоре, па скреће десно па иде вудоље"
    "Ми васке воли, гласајте за нас"
    Итд...

  16. Ако изађе, гласам за Вука, ако не, пишем и заокружујем 10 - Пантела.... Као и сваки избори врти се хоћеш ли гласати за већа или мања говна, само је питање ко ће мање да те покраде.... Уосталом, кад ћутимо и треба да краду, ваљда ћемо се једном опаметити....

  17. Коначно сам одлучио. Гласам за мајански календар. Он је одговор, а ваши кадндидати могу да га пуше ако мој победи.

  18. Ја гласам за Ен_Доттера, али озбиљно. Иначе, ћеро, па где си ти јеботе, нема те сто година. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.