Za koga glasate na predsedničkim izborima

  1. Не би ти сметало, преживео би. У ЈНА су ишли и доктори наука и ратари, ником ништа није фалило. Човек прво мора да научи да слуша, па тек онда да води, ма како био способан, а сопствену способност по правилу прецењују. Образовани људи лако постану превише поносити и арогантни, и забораве да цене рад, а самим тим и обичног човека.
    http://2.bp.blogspot.com/_NE-72ZXux-g/SWIOoAmZyuI/AAAAAAAAHkg/suZyvEA-Nes/s400/Pol_Pot2.jpg

  2. Е виш Келте, мени се због оваквих амова какве има гм плаче. Није слеп онај ко не види, већ онај који неће да види.

  3. Тј уколико не тролује :)

  4. Прогледао си, Борко. Све си објаснио нама са амовима. Имаш план!
    Једва сам се суздржао да не напишем оно што стварно мислим о оним твојим постовима и овако ми враћаш? (И даље ми није јасно какве у ствари везе имају са оним, из контекста истргнутим, целтовим цитатом... ал шта сад, мора да сам данас нарочито глуп.)

    А сад, доктори и инжењери, сви на своја радна места! Нема одмора док траје обнова. (Мотике да вратите увече!)

  5. Кој курац...

    Елем, да се вратимо на љуте непријатеље. Шега, шала, пошалица
    http://img440.imageshack.us/img440/3977/istikurac.jpg

  6. Ко су ове двери кој' курац, где је Слоба, Коштуњача и Ђинђић? Оћу њи' да видим на листи, а не ове шминкере што се возе аутима на еколошко гориво. Пичке!

  7. Jbt ova vukajlija je postala sinonim za trolovanje..
    U koju god temu da bacim pogled, ne moze da bude bez trolovanja..

    Bes'te bre u rac..

  8. Gazimudo, ja i ti smo imali par teskih reci tamo na kladionici, al za ovo ovde svaka ti cast!

    samo Dveri...

  9. Јбг, хтедох да напишем - Крстарица, па се сетих да је ово Вукајлија... ово срање је толико постало трол-пећина да су ми чак и обрисали постер који исмева тролове. Јадно... Као и мој одговор на ову тему - гласао бих само за политичара који је спреман да се одмах убије. Докле год будемо тражили политичаре да нас воде, ми себе третирамо као стоку. Сјаши трол да узјаши трол.

    Само Сери...

  10. http://www.smedia.rs/mfm/slike/news_689.jpg

    И ја трола за трку имам!! Обертрола !!
    Гласам за човека на свим (локалним, парламентарним, прецедничким) изборима од 2000. на овамо ... и даље тврдим да не грешим ..

  11. GM Бато, мени су се овде очи отвориле. Нисам имао појма шта је то трол и стално сам се примао као смрт на бабу. Има много неслагања око тог појма, али јбг, ја сам погледао на Њикипедији, па ако они лажу и ја сам у заблуди.

  12. Naravno. Kakogod.
    Post je obrisan pre nego sto si poslao svoj.

  13. Ja ne glasam ni za koga, iz principa, ne bih sada da ulazim u zasto i kako. Ali uvek dajem svoju moralnu podrsku najvaznijoj stranci za dobrobit Srbije i Srba, (opet - ne bih sad da ulazim u zasto i kako):

    http://www.alcp.org.nz/

  14. marjan rističević je kao i do sada jedina realna opcija

  15. JA ĆU KAO VOJVOĐANSKI SEPARATISTA ZA ČANKA
    SA ČANKOM DO POBEDE!!!

  16. neću glasati, maloletan sam.

  17. Izaćiću i zaokružiti stranku koja nema šanse da pređe cenzus, da posle ne jebem sam sebi sve po spisku ako glasam za neke koji dođu na vlast i nastave da nas jebu u mozak.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.