Za koga glasate na predsedničkim izborima

  1. Исписаћу на папирићу
    СМРТ ДЕМОКРАЦИЈИ ЈА НЕ ГЛАСАМ ЈА САМ АПСОЛУТИСТА НЕМОЈТЕ ДА МЕ МРАЦХИТЕ ДЕЦХКО

  2. Haha to care il

    ZAŠTO NEMA DRUGA TITE NA LISTI DUŠMANI FAŠISTIČKI

  3. ZAŠTO NEMA DRUGA TITE NA LISTI DUŠMANI FAŠISTIČKI

    или ништа не заокружиш и онда напишеш
    СУДЕЋИ ПО МОМ ЛИСТУ НЕЋЕТЕ ЈЕБАТИ ДЕЦХКО

  4. За Душана силног ако се кандидује

  5. Mislim da treba da bojkotujemo izbore svaka opcija je pogubna i izdajnička, zato dodajem kletvu na svakg ko ide na izbore:
    Ko je Srbin i srpskoga roda,
    i od srpske krvi i kolena,
    i pošao na glasnje,
    ne imao od srca poroda,
    ni muškoga ni devojačkoga!
    Od ruke mu ništa ne rodilo,
    rujno vino ni pšenica bela!
    Rđom kapo dok mu je kolena!

  6. Za demokrate. Čine mi se kao najmanje loša opcija. A ako dođu neki drugi na vlast, ponovo kreću reforme, drugačiji sistemi itd. Ovako ćemo bar krenuti napred bez nekog značajnijeg zaustavljanja.

  7. Ovako ćemo bar krenuti napred bez nekog značajnijeg zaustavljanja.

    http://i39.tinypic.com/4fwbk5.jpg

  8. za krleta, jer mi je malo pederski da glasam za sebe..
    СОВЈЕТСКА ПАРТИЈА ВУКАЈЛИЈЕ - ФТЊ
    пролетери свих сајтова - уједините се!

  9. Izbori su zakazani za Đurđovdan, a svi znaju da mi Romi to slavimo kao svoju slavu, nači nema šamse da im ja ostavim prase i ladno pivo da se greju dok ja tamo ispunjavam tiket.

  10. Za demokrate. Čine mi se kao najmanje loša opcija.

    E, vidiš, meni se smučilo da tako glasam poslednjih 20 godina. Neću više, no way Pedro. Neću čak ni da žvrljnem listić, po prvi put u životu neću ni prstom mrdnuti, baš da vidim da li će nešto straaašno da se promeni jer nisam učestvovala u toj šaradi.

  11. СОВЈЕТСКА ПАРТИЈА ВУКАЈЛИЈЕ - ФТЊ

    Што Совјетка каже !

    П.С. Проблем је што гласамо за тебе онда Крис, тако да 'оћеш да гласаш за себе, тако да... јеси педер.

  12. Svi su oni lopovi ... Naravno da neću da izadjem na izbore ... Opozicija,pozicija bla,bla,bla,
    sve je to isti k*c drugo pakovanje

  13. E, vidiš, meni se smučilo da tako glasam poslednjih 20 godina. Neću više, no way Pedro. Neću čak ni da žvrljnem listić, po prvi put u životu neću ni prstom mrdnuti, baš da vidim da li će nešto straaašno da se promeni jer nisam učestvovala u toj šaradi.

    U pravu si, bolje je i ne glasati ako ćeš da biraš najmanje lošu opciju. Ali ovi izbori su izbori na kojima ću po prvi put imati pravo glasa, tako da ću da odem, da vidim kako je :)

  14. MI NISMO PRIVILEGOVANI DA BIRAMO NAJBOLJU POLITIČKU PARTIJU, MI SMO PRINUĐENI DA BIRAMO NAJMANJU NESREĆU!

    Ako opet dozvolimo da nas prevare i namagarče svi ovi nesretni političari, onda stvarno nešto nije u redu sa nama samima, i treba da se lečimo, i utvrdimo odakle dolazi taj naš mazohizam koji u sebi nosimo.NAJVEĆA POBEDA ĐAVOLA JE DA JE UBEDIO LJUDE DA ON NE POSTOJI, A NAJVEĆA POBEDA NAŠIH POLITIČARA ĆE BITI (ako im dozvolimo) DA SE NIŠTA NEĆE I NE MOŽE PROMENITI, MA KO DOŠAO NA VLAST.Svakog ponedeljka ćemo se osvrnuti na najvažnije delove kampanja političkih stranaka, i pokušati da otvorimo oči svima nama, i onima koji hoće da slušaju... PRE NEGO ŠTO BUDE KASNO DA SE URADI BILO ŠTA.
    Cela kampanja političkih stranaka se svela na... VIDI MENE!
    Sve me to podseća na ekskurzije učenika osnovnih škola. Švrćkaju se autobusima po celoj Srbiji, slikaju se ispred važnih objekata (ima ih samo 6 u Srbiji, ostali su uništeni), mašu ljudima oko sebe i svi izgledaju kao vesela dečica koja žele da kažu: Vidi mene, vidi mene..
    NAS GRAĐANE SU POTPUNO POTCENILI. Niko se više ne trudi da nam objasni bilo kakav program, da nam objasnI šta nameravaju da urade u oblasti ekonomije, socijalne zaštite, zapošljavanja...čisto onako ovlaš spomenu po nešto što bi izgledalo "kao"dobra ideja (ali samo njima) i onda cirkus odlazi u drugi grad, drugo selo, drugu nesreću.

    Trava oko Fiata, Jure, Benetona, Gorenja... je toliko ugažena od stopa frenetičnih "političkih uvlakača" koji stižu autobusima i mašu zastavama i kamerama, tako da će ove firme morati da sade novu travu, što će predstavljati još jednu od šteta koju ovi političari čine privredi Srbije.

    Političari valjda misle da nam zamažu oči i da nam pokažu da će cela Srbija biti baš kao ove fabrike. ONIH 3,000 UNIŠTENIH I 60% MANJE ZAPOSLENIH OD 2002 GODINE, NIKO I NE SPOMINJE.

    Sve me ovo malo podsetilo na period Druga Tita (ne daj Bože da neko pomisli da poredim Tita sa ovima, daleko bilo) kad je obilazio fabrike. Radnici su mu mahali, rukovali se sa njim..ali radnici su to tada radili zato što su ga voleli, a ovima radnici tapšu samo da ne bi izgubili posao ili zato što ih je neko naterao da to rade.

    Intersantno je i da nema bombastičnih izjava tipa "250,000 novih radnih mesta", "Srbija kao Švajcarska", "Pravi ljudi na pravim mestima"...valjda da pomislimo kako su političari odrasli i promenuli se, i kako će sada biti bolji? Malo sutra. Sve su to isti ljudi, ogrezli u korupciji i utonuli do vrata u nepoštenje i laži i koji ne vide dalje od svog nosa i ličnih interesa.

    Ako se neko slika sa šlemom na glavi, ne znači da je on radnik, niti, ako se neko slika u odelu, da je ta osoba gospodin čovek. Naprotiv. Ovi koji se slikaju su dijametralno suprotni onome za šta se predstavljaju ili kako žele da izgledaju pred objektivima kamera.

    "Velike reći" jesu sastavni deo svih političkih kampanja, ali one svakako ne oslikavaju stvarno stanje u strankama koje ih izbacuju kao parole, a još manje predstavljaju obećanje da će biti bolje za bilo koga osim za njih same. Lepe reći i način izgovaranja mogu da se nauče i snime,ali ljudima je dosta pozornice, političke glume i cirkusa u kome i sami moraju da učestvuju.

    Da rezimiramo: PREDSTAVLJANJE POLITIČARA I POLITIČKIH PARTIJA JE BLEDO I NEZANIMLJIVO. NEMA NOVIH IDEJA, ELANA, POLETA, ISKRENOSTI, NI PRAVE ŽELJE DA SE ZAISTA POMOGNE...

    POSTOJI SAMO ONA ZADNJA NAMERA: PREUZETI VLAST I TOKOVE NOVCA,IZNEVERITI I LJUDE I SISTEM KOJI SKORO DA I NE POSTOJI, NAVUĆI ŠTO VIŠE NOVCA U PRIVATNE DŽEPOVE I PRIGRABITI ŠTO VIŠE VLASTI DA SE NEPOŠTENO STVORENA CARSTVA OČUVAJU, I TAKO DO SLEDEĆIH IZBORA.

    A DO TADA: CRKNI MAGARČE, DO ZELENE TRAVE!

    Eto tako ...

  15. Децхко што си ненормалан, да не кажем малоуман ?

  16. Децхко што си ненормалан, да не кажем малоуман ?

  17. Ako nacionalistička opcija poput Dveri uđe u parlament,ovo su poslednji izbori na kojima glasam.

  18. Na listicu cu da napisem takve psovke da ce se oni sto su preko veze sredili da cuvaju glasacku kutiju za dva soma zgroziti.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.