Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Koliko treba za cenzus?
Moj brat uplatio 150 jura da će da imaju preko 2.5%
Фала добри људи, да не мећем смајлове кажу кажњиво је ал ево "клиберим" се
5 posto za celzijusa...
Treba uvesti test inteligencije pre zaključenja biračkog spiska, kad sam malo pomislim šta sam sve čuo u gradskom danas, da popizdiš.
pazi malog Slobu kako sere...
pa jebem ti i zemlju i narod i sve ti jebe,m kad ovaj ovaki, slobin naslednik i pulen i ucenik nagura 15 posto...
pa za logor smo svi bre, komplet bre, logor radni, kaki kurac bombe, logorr..........................
on je govorio u ime naroda....
a jebote...
Ja sam znala da Dveri neće proći... Ali me zato Koštunica iznenadio sa 7 posto, mislila sam da će imati manje... Sreto - Šteto, treba da budeš zadovoljan :) Iako je meni nekako neverovatno da DSS ima toliko i da je kod naroda upalila ona parola o neutralnosti...
kao T-rex, kratke mu ruke ne može ni kurac da dohvati...
I opet će on da odlučuje sve, dobiće 15 ministarstava, tuga....
e ko je ova pička iza slobice? a nije ova slavica...
Шта јебено треба да се деси да овај Динкић остане испод цензуса? Мада, реално, сваки резултат понаособ је поражавајући.
Buri, Ana Bekuta...
Nezaboravka, ako ostane tako ja sam uzo kintu jer sam stavio da ce kostunjavi da skupi vise od cede...
a vid ga mali sloba vec najavljuje da ce trazi vise...
mi sad imamo 15 poosto, nemamo 7, morace vise da se potrude da naprave dogovor, ne zeli da bude koalicioni prtner ako mu ne daju dovoljno love...
pu bem ti zemlju i narod...
oce premijer da bude govedoooooooooooooooooooooooooo...
u picku materinu bre...
Hoho vid đembelog oće premijer da bude
Meni nije jasno da Toma, Dinkić i Dačić prelaze cenzus, sramota.
evo sad je otvoreno rekao da hoće da bude premijer... Oj, Srbijo...
'наш како, све ово мени и личи на логор, ми само бирамо помоћника управника повремено (онај прави седи у некој амбасадици). Сви ти неки ритуали ту... то са прскањем говнетом по прсту не могу да преболим никако...
jebote, i koferce se zaboravilo, oce premijersko mesto...
pa logor bre...
Još jedna potvrda mog predloga za test inteligencije
http://eizbori.com/drustvene-mreze-preplavljene-fotografijama-nevazecih-listicafoto/
http://vukajlija.com/forum/teme/34466-za-koga-glasate-na-izborima-2012?strana=61#post_1936453
+1