Za koga glasate na predsedničkim izborima

1. Pre pola sata sam došla sa biračkog mesta, samo kad više izbrojasmo glasove... Opšti utisak - najviše izašlo penzionera, Nikolić super prošao, kao i Dačić, Tadić se nije proslavio (tako je kod mene bilo). A ljudi su generalno polupismeni i nepismeni, ni glasove ne mogu da prebroje iz prve, a kamoli nešto drugo.

2. Најјачи онај мученик што је додао Теофила...
    НАШТА МИСЛИ ТАЈ ВУК БОЈОВИЋ ШТО МАЛО БОЉЕ НЕ ЗАКЉУЧАВА ТЕ КАВЕЗЕ

3. PUJO ŠOTKA - JEDINI PREDSJEDNIK.

4. isti kurac još 4 godine... sva sreća pa je smak sveta u decembru...

5. хаха, то

6. Нешто се мислим , није ова наша Србијица ни за курац с' оваки људи у политику... Зашто, зато што ће политичари и курац да оглођу само ако им неко да. А народ? А народ нека глође кости... од истог тог курца, буквално ...

7. KURAC NEMA KOSTI!!!!!!!!!!!

8. isti kurac još 4 godine... sva sreća pa je smak sveta u decembru...

A šta misliš zajebemo se za smak svijeta , e ondak smo tek najebali , em će mutavi vladati zemljom , em će se milioni đece rađati u septembru 2013

9. ВРАТИТЕ НАМ СЛОООООБУ!!!!

10. Как'е смо среће и то ће да нас обиђе ...

11. em će se milioni đece rađati u septembru 2013

To je jedina svetla tačka :)

12. јавио - у томе и јесте суштина ! Што за народ остаје кост од курца то јес' ТО штос' ти тако лепо приметио да НЕМА !

13. Napetiji sam od Vjerice Radete hoce li radikali preci cenzus!!!!

14. http://vukajlija.com/zabava/posteri/486506

nije dozvoljeno reklamirati postere...

al juce neko ovaj obrisao...

mozda ce i danas...

15. Jesam jedini ja očekivao da će dveri preći cenzus.
    Očekujem da će debeli na sledećim izborima imati preko 20 %.Ko te jebo godinama jebaćete opet (osim ako nisi toma onda garant gubiš lololo).

16. citat tekst tatic
    citat i tatic velikim slovima

17. Ја сам исто мислио да ће Двери да пређу, а Региони да неће.

18. Обратите пажњу на тренутне резултате РИК-а.

19. Jesam jedini ja očekivao da će dveri preći cenzus.

Ниси, и мој ортак је. Надам се да ће остати испод црте и у коначним резултатима да могу сутра да га зајебавам...

Očekujem da će debeli na sledećim izborima imati preko 20 %

Минимум!

20. i ja sam muslio da ce Vrata da preripe celzijusa...

al slabo pokrivena unutrasnjost...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.