Za koga glasate na predsedničkim izborima

  1. Al zato su Dveri za sve krive, cak i sa svojih nepriznatih 5% bodu oci. Iako su prvi put izasli na izbore.

    Ja brate, nikad ne bi glaso za njih jer provlače te idiotizme o čistoj rasi, zdravoj porodici s tri deteta i Srblju kao žrtvi. A naravno, imaju opasan ekonomski program.

    Kakve Dveri brate, šta se zanosite?

  2. Тешка времена увек доносе радикалне идеје. После целе ове гунгуле данас са протестом и причи о крађи избора могли би да постану јака странка у веома догледно време. Мало ће их и Руси поћушкати и ето општег народног весеља.

  3. Rnrt-rain, tek sam sad nesvesno skapirao (ako sam dobro skapirao) da ti je nik rokenrol trein. :D Koi sam ntolme. :) U tu čast, jedan oftopik. :)
    http://www.youtube.com/watch?v=lermqfhhJx4
    Bridžise, ne stoji ti ta priča da bi nas Dveri doveli do sankcija, a i ne treba nas neko iz inostranstva da sankcioniše, mi sami sebe jako uspešno sankcionišemo kroz najveći deo svoje istorije.

  4. ^ A ja brate ne bih nikad glasao za DS jer im je u svakoj recenici prosenje od Evropske Unije.

    Ne bih nikad glasao za Nikolica,jer je covek presao iz radikala u evropejca

    Ne bih nikad glasao za Cedu zato sto je dokazani kriminalac koji je naredio ubistvo Zorana Djindjica. A i zato sto lupetara gluposti, velica pedere i lezbace i zato sto je go i bos usao u politiku a sad fura odelce od par soma evra.

    ne bih nikad glasao za Dacica jer mi je njegov predsednik doneo bombe u detinjstvo, i doneo 3 umrlice u kucu.

    Ne bih nikad glasao za radikale zato sto je Seselj - Seselj.

    sa druge strane, ja zelim da imam porodicu, troje cetvoro dece. Zelim da zivim u zemlji Srbiji. Zelim da ta Srbija traje a ne da u periodu od 10godina bez ratova ostane bez 400 000 ljudi. Zelim Srbiju u kojoj ce narod biti ponosan na svoje poreklo. Ne zelim ljude koji se preokrecu, koji priznaju krivicu za sve ratove iako u ratu nema jednog krivca i nevine strane. Zelim svoj zivot u kome mi ne preti bankrot drzave , i zelim drzavu u kojoj necu morati da jedem paradajz iz spanije i jabuku iz turske.

    I sta cemo sad? Zasto je tvoj razum razumniji od mog razuma?

  5. Тешка времена увек доносе радикалне идеје. После целе ове гунгуле данас са протестом и причи о крађи избора могли би да постану јака странка у веома догледно време. Мало ће их и Руси поћушкати и ето општег народног весеља.

    Znaju spin doktori koji im je poso.

  6. Ja brate, nikad ne bi glaso za njih jer provlače te idiotizme o čistoj rasi, zdravoj porodici s tri deteta i Srblju kao žrtvi. A naravno, imaju opasan ekonomski program.

    Tako nekako.
    I koj se kurac neko čudi na krađe glasova? Od raspada SFRJ pa do danas Srbi ne prijavljuju da im je umrla mater dok ne prođu izbori, da glasaju njemom ličnom. Govno od naroda.

    Oćete Dodika da vam pošaljemo malo?

  7. I koj se kurac neko čudi na krađe glasova? Od raspada SFRJ pa do danas Srbi ne prijavljuju da im je umrla mater dok ne prođu izbori, da glasaju njemom ličnom. Govno od naroda.

    +1

    pa nama je u krvi da krademo i zajebujemo državu i ona nas, jebo nas rajetinski mentalitet.

  8. Rnrt-rain, tek sam sad nesvesno skapirao (ako sam dobro skapirao) da ti je nik rokenrol trein. :D Koi sam ntolme. :)

    Добро си скапирао. :) Иначе ја сам већи нтолме јер је требало да буде рнр-траин, али пиво решило да ме попише овако.

  9. Gazimudo, al' glasao bi za Koštunicu, m?

  10. pa nama je u krvi da krademo i zajebujemo državu i ona nas, jebo nas rajetinski mentalitet.

    Nije nam u krvi, nego nam je nametnuto. Nametnuto nam je jer vlast vec 20 godina krade i biva uhvacena,pa se stvara klima da je to prihvatljivo. Tako je valjda i u Evropi.

  11. Ali sada ozbiljno, jel normalno trabunjati o cistoci rase i broju dece?
    Pa ako vec ne znas da izmisljas, ne dozvoli da tvoje nebuloze dodju u etar.
    Zna se svakako rezultat al ne budi bas toliko ocigledan trol. Potrudi se!
    Zadrzi to za sebe! Ni hitleru to nije uspelo. Uostalom, pitam li se pitam, koliko li sam glisic ima dece.

    @javio
    Pazi ovako, mozes nastavljati tu izvoditi za cega jesi ili za cega nisi. U to necu da zalazim i necu da se trudim da te ubedim u nesto drugo, ne suprotno ali slicno.
    Poenta je da kako god da se okrene, jedni dobijaju a jedni gube. Taj gubitak nije za njih gubitak jer oni to upravo i zele.

    A to za nikolica je glupost. Ako je i pokazao te listice, pitanje je odakle mu jer nepopunjeni listici ne mogu da napuste tako lako biracko mesto.
    Ne verujem da je bio neki problem odstampati ih

  12. forget-me-not
    Gazimudo, al' glasao bi za Koštunicu, m?

    Uh,kako njega da zaboravim. Ne bih, to je covek koji je doveo presvetlu demokratiju.
    To je covek koji je zbacio slobu da bi nama bilo bolje.I sve to sa lepo osmisljenim americkim programom koji i dalje funkcionise u svetu.

  13. što imaš veći izbor, gore ti i teže da izabereš, još mi stvarno imamo izbor, udarilo u malog. stranačko tkivo je jako rascepkano, što već dugi niz godina govori o veoma nestabilnoj političkoj atmosferi. što je stabilnije, to manje stranaka, stabilni sistemi - dve stranke, tri plafon,a i ta da drži ravnotežu, pa biraj, pa se oni stvarno utrkuju i polome ko će da osvoji glasove i nešto stvarno i uradi, jerbo će ga sigurno zamene onim drugim na sledećim izborima, a ovde i kuso i repato.

  14. pa nama je u krvi da krademo i zajebujemo državu i ona nas, jebo nas rajetinski mentalitet.

    kad smo govna. Neko će reći da nam država trpa kurčinu pa se valja. E to isto smo radili i dok je bila ona nekad država koja je bar malo davala da i mi jebemo. Mi smo govna.

    Primjer govnara Srbina na državnoj sisi. Željeznice RS, kodukter dečko ide u kupe i pita govnomolja studenta babu "Mali, đe karta?", a kukalo akademsko kaže "Nema! Umro đed, umro baba, krava jalova, sida na lijevom, triper na desnom jajetu!". Kondukter boli kurac, on čuo samo ono nema. I kaže "Daj marku". I tako se student pička vozi 100 km za jednu marku. A kondukter onda kasnije tog dana ode malo da štrajkuje jer nema plate. A sam je sebi otima.

  15. A to za nikolica je glupost. Ako je i pokazao te listice, pitanje je odakle mu jer nepopunjeni listici ne mogu da napuste tako lako biracko mesto.
    Ne verujem da je bio neki problem odstampati ih

    nije samo glupost, ako ih je odstampao, a zatim prikazao kao da ih je nasao, onda je i to - krivicno delo.

    samo, duboko sumnjam da ce se bilo kako razresiti cela ova papaznanija

  16. Права Европа је она у којој имаш два пута недељно на располагању државну бесплатну дадиљу на по 4 сата. У којој имаш СОС лекара за болове у стомаку и благајну у болници која ти не узима паре, већ даје да можеш да се вратиш кући и рефундира новац који си потрошио да дођеш до болнице. Ово у шта нас гурају је Гроседојчланд.

  17. Ал ми пичи по живцима ова сцена са факултетском дипломом Николићевом. Ем што је он глуп што се упетљао к'о пиле у кучине, него Тадић мисли да му га је утерао јер му рекламни спот почиње: На мом факултету, који сам завршио, научио сам...
    Јес пожељније имање дипломе, лаи кад се зна како се факултети завршавају, небитно је, имали смо бравара, па су сви ћутали.

    A искењао се за крађу, какви папири бре, јефтино много. Не кажем да нису покрали, али то са папирима ми је толико јефтино, уф.

  18. Ali sada ozbiljno, jel normalno trabunjati o cistoci rase i broju dece?

    valjda je normalno samo kad o tome prica tadic. Kad ostali to pomenu,valjda su klerofasisti i nacisti.
    Tadić: Nemojte da vam ja objašnjavam kako se rađaju deca

  19. Kad bi Dveri došle na vlast, ništa vukajlija, ništa internet, ništa kompjuteri, već lapot, gusle, pranje nogu svekru, kosovski boj no. 2 i Konuzin za gubernatora.

  20. Gazijajo, što misliš da misliš da misliš da treba šta misliš da neču da misliš Bajaga momenti da Tadić mi mislimo da je dobar?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.