U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ja izgledam kao lud kad uđem u neki klub oko ponoći koji još uvek nije popunjen, i onda ako je neka urbana muzika pa uzmem da prolazim kroz masu i sve zamišljam kako svi gledaju u mene i dive mi se i osećam se kao da sam u filmu tih desetak metara dok ne stignem do stola (ako ga je Stefan rezervisao), i totalno izgledam lud u tom trenutku.
Popodne i uvece uglavnom.
Kad pišem mailove prokletinjama u opštinu.
Uvek, ali ubeđujem ljude u okolini "Normalna sam! Normalna sam!" (na EXIT-u, na nastupu grupe "Gossip").
Bog te ne jebo...
Ene Troja na prvoj. Sad videh.
Kad sam sam u kolima, a idem dalje. Pustim muziku, i onda udaram u vrata ili krov, tresem glavom, derem se.
Kad mi jebeni Windouz izbaci "NBA IZ STOP VORKING" jebeno poludim, a taman sam počeo da cepam i onda se derem, ako sam u kući ako nisam samo šizim. Nakon toga počitnje šutiranje kompjutera. Kad mi be neko video pomislio bi da sam lud. To je neopisim osećaj. I uvek se zbog nekih glupih razloga nerviram.