Prijava

Ichiban
Kad idem negde, a imam slušalice u ušima (dakle, uvek) i hodam u ritmu muzike. A kada to ne mogu, onda trepćem u ritmu muzike. :)

haha, peki, pretpostavljam kakav rad na tebe ima Dragana:)

mnogo sam lud posle izgubljene tekme (dok sam igrao fudbal afkours), i period posle raskida sa curom...tad nisam sav svoj,ako me razumete...izgledam ko retard neki na ulici,ne znam de teram,izgubljen u prostoru i vremenu.bukvalno.

haha, peki, pretpostavljam kakav rad na tebe ima Dragana:)

Ne, to je slučaj samo kad neku bržu pesmu slušam, najčešće haus. :)

Наравно, пред огледалом х)) и у насумичним ситуацијама испред компа када сам сам, тачније када ми дође да сам са собом претерано физички исказујем ток осећања. хД

Ех да, лако сам збуњив, ако се нађем у некој компликованој ситуацији постајем ретард - ко што буксманијак каже..

Rekoše mi drugovi da pravim bolesne face dok trčim na fudbalu, i kada šutiram. Moraću da proverim jednom.

Kada sviram gitaru negde na svirc ili sa društvom, nesvesno počinjem sve jače i više da lupam nogom, koja od tada ne prestaje da budem ritam pomagalo, već neka vrsta hendikepa, jer se toliko razmašem na kraju da zajebem i Angusa Janga. Nije da su ostali bolji, ali ja baš udjem u element.

Ali se ipak najviše promenim i poludim kada čekam nekoga ko žestoko kasni, pošto prezirem kasnitelje. Kada mi vide izraz lica kad konačno dodju, tačno vidim da im nije svejedno što su u mom prisustvu.

Često se krstim na ulazu u šoping centar, hipermarket i tako ta mjesta. Veliki prostor, asocijacija na crkvu i eto poguba.

Ја увек изгледам луд!

Izgledam lud kad se iznerviram oko nekog sporta, nema veze da li je na tv-u, ili je PES ili ga ja igram. Kazu ljudi da mi se oci zacrvene ko da sam djavo. Inace sam miran.

Skoro sam vidio jedan mim sa pingvinom na netu, ne mogu sad da ga nađem. Uglavnom, pronađoh se: Situacija gdje te neko odvali u debati, odeš popišan kući i poslije onako bijesan u svojoj glavi analiziraš situaciju, nađeš savršen kontra-argument i pobjediš. Naravno, već je kasno :)

pravim retardirane face dok tresem cebe ili peshkir za plazu, a ponekad mi se omakne kad se udubim u neshto shto radim da malchice isplazim jezik sa strane xD

Kad kazem agljjjjjjjjjjjjj

Кад сам на креку.

kad sam luda izgledam ludo
kad se vozim gsp-om i slušam neku muziku u koju se uživim znam se uhvatiti kako pjevam na glas il mlatim glavom i vrtim pirsing u jeziku kao šizofrničarka neka, mislim da tad izgledam jako poremećeno, al jebe mi se, meni dobro
il kad se unervozim počnem sva da se tresem ustvari ne mogu nikad sjediti mirno sem za kompom, uvijek mlatim nogom ko pegi iz bračnih voda
i najluđe izgledam kad je neko ko smrducka kraj men, dođe mi toliko muka da hoću povratiti, počnem da proizvodim nepovezane zvukove i pobjegnem ko opržena :)

Кад бициклом јурим кокошке по путу.

Samo za Eklipsu, nekad sam ovo igrala s carom al duša draga banovana, dakle
http://www.youtube.com/watch?v=vQtGBdNbBbQ

Kad zabodem, a to mi se jako često dešava. Najgore kad zabodem u nekoga, bude baš psiho, taj mi se obrati, ja ne konstatujem, samo blenem xD Ili kad sam sa više od jedne osobe i pričam s njima, isključim se u jednom trenutku i ne slušam ih uopšte, posle me pitaju nešto, ja iz neke druge dimenziju:,,Aaa?''. Ali redovno.

ihhhh Aurora dušo pogodime u srž mog današnjeg postojanja..... Jospa je objasnila :D
al dobro je nekad biti i lud
evo kao što Alanis reče.... we're never gonna survive unless we get a little crazy...
http://www.youtube.com/watch?v=4APCNbGIc0s

al dobro je nekad biti i lud

Не некад, много чешће. :)) Битно да је теби самој/самом лепо, друге занемари.

Kada idem ulicom i pričam sama s sobom, što je neretko propraćeno raznim vrsta gestikulaciono-mimičkih pokreta. I tako pičim dok baš baš ne primetim da nešto nije u redu.

TBOK ima veliki uticaj na mene tako da kad god progovorim gledaju me ka ludaka.
Ili dok pješačim i slušam neki elektro ili udrem po Zeppelinu tripujem sa nešto rukama ili sviram bubanj.