Дебели али (не)срећни?

1. Ja gotivim što sam debeo zato što se puno znojim. Onda počnem da zaudaram u autobusu i niko neće da sedne pored mene. Time sam automatski sebi obezbedio dva mesta jer mi je jedno malo...

2. Сви дебели људи кад скоче промениће Земљину путању и спуцаћемо се у Сунце за годин' дана.

3. Мене на пример зајебавају што сам ниска, али ме то не погађа, јер знам да улажем поприлично у свој изглед како ми време, новац и интересовања дозвољавају, то је ствар с којом сам се помирила.
    Док, дебелом човеку смета што га зајебаваш зато што и сам зна да је мрцина и да може боље да изгледа.

4. То Реме! Тако ћемо д'изувамо.

5. Мислим, реално, не ради се о томе да ли је некоме дебело ружно или не. Знам много симпатичних, па и прелепих дебелих људи, не ради се о томе. Лепота је комплексна ствар.
    Него о томе што ђембели форсирају став ''срећни смо, уживамо што нам стомачине прељевају на суседни континент''. Стварно, колико полупан треба да будеш да се осећаш до јаја у таквој кожи?

6. Zezajte mene, meni ne smeta jer NIE DEBEO!

7. ДЕЕЕЕЕЕЕМОКРАТЕЕЕЕЕ ГОЈЕ ДЕЦУ СРБИЈЕЕЕЕ, КАЖУ ИДУ У ЕВРОПУ, ЛАЖУ ДЕЦУ СРБИЈЕ!!!

8. Док, дебелом човеку смета што га зајебаваш зато што и сам зна да је мрцина и да може боље да изгледа.

Ja te molim da ne zasmejavaš i nas i vas kretene. Mi se ponosimo što smo takvi. Za razliku od vas uživamo u životu, ukusima... Mi smo gurmani i hedonisti. Vi ste luzeri, mi smo pobednici!

9. Лол, јел вам то једино оправдање? Па није свима уживање преждеравање.
    Ја такође једем шта хоћу, пијем шта хоћу, у животу нисам држала дијету. Само што ја плус уживам у томе што кад једем масну крофну на плажи и маст ми капне на бутину, обришем је са глатке затегнуте коже, не направи ми се базенчић у рупи од целулита лоло

10. Мулуце, доста је за вечерас, почињеш да трансферишеш.

11. Pa ti imaš sreću onda što imaš kul metabolizam... Imala sam dečka od 140 kg i ne valja, brzo se umori pa sve ja moram da radim o.O

12. Jedino kompleksas koji se brani time da nije isti moze da otvori ovaku temu. Pritom, izuzmimo slucaj sto je doticna moderator i midzit. Medjutim, imajmo u vidu da ona radi na svom izgledu. Dzaba Milice, ostaces midzit sta god da radis u zivotu.

13. Meni je glupo prozivati i zezati bilo koga zbog fizičkog izgleda, nebitno da li je taj neko debeo, mršav, klempav ili sl, mislim, nije mi je jasno zbog čega bih se ja osećala bolje ako se neko zbog mene oseća loše... Postoje ljudi koji uživaju u hrani, jednostavno vole da jedu i imaju nešto kilograma viška, ali se uopšte ne opterećuju time. Opšte je poznato da slatkiši goje, recimo, ali isto tako da jedenje čokolade povećava lučenje hormona sreće...

14. Па океј, ја имам среће по питању метаболизма, али не препуштам ствари томе, већ приде и тренирам и не преждеравам се - иако могу.
    Претерано конзумирање хране је исто као и претерано конзумирање било чега - не може да буде добро по тебе и не мош говорити и убеђивати људе да си поносан и срећан због тога, слаб си :)

15. И најбитније: да ли мислите да их треба зајебавати због гојазности и тиме их подстаћи да раде на себи?

Зашто бих зајебавао људе који дефинитивно имају хормонски и/или генетски поремећај поред најнормалнијих миџита, којима ништа не фали... Како си ти неукусна...

16. поред најнормалнијих миџита, којима ништа не фали

lolo

17. Како си ти напоран :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.