Opisite vas danasnji dan

1. Sta se zbilo u vasim zivotima?
    zanimljivo je kako ljudi svakog dana furaju svoju pricu, koja se i ne poklapa sa vasom ali svi zajedno funkcionisemo u ovom jebenom univerzumu.

.................eno ga lik dernja se na vuvuzelu u kolima, picka vozi a on je vodi na shish sa lukom dok ti ovo citas.

2. Хладан. Блеја.

3. Danas mi prvi put dolazi unuk.

4. Ja se sad obrijo, istusiro, opro kosu, a posle na usrano likovno i kuvarstvo!

5. Hladno... i moram da pazim majstore dok se ne vratim u topao stan moje bake. A onda kad dobijemo prozore palimo furunu i idemo u gaćama.

6. Ustao, seo na komp, otišao po kobasice, čips i Skittles i opet seo na komp.

7. Radim sklekove, i razgovarao sa drugaricom. Sad me Sale podsetio da treba dlake da počupam.

8. Radila,nije bilo struje,crkavala za kafom do pauze,radila,došla,spremala,kuvala,podučavala,jela,kuckala,čekala.Blaža varijanta.

9. Probudio se u 8 i nešto h, istresao njonjaru, upalio tv, zaspao, probudio se ponovo oko 12h, popio čaj, još treso njonjaru, jeo, visio na Vuki, u međuvremenu tresao njonjaru, onda otišo do apoteke, kupio olint, maramice i neki prašak protiv prehlade od 20 dingera pošto za ferveks nisam imo para, svratio do dućana, uzo limun i duvan, čito neku knjigu, opet sad na Vuki, u međuvremenu još trešnje njonjare i još čajeva... Pih, baš sranje dan...

10. Zakasnio sat vremena na posao, popizdeo, otišao u Zrenjanin, bio u katastru, našao smeštaj, uradio lokalizaciju, jeo kod Boba u Melencima, blejim na Vuki i palim zadnju paklu i razmišljam kako Dankan može da se skine sa sapunjare mora da postoji neka ustanova...

11. Jbg, primam inekcije.

12. Uh koleginice i tebe zakačilo? Ja sam prošo bez inekcija. Temperatura , proliv i ležanje u krevetu ceo dan. Jebeni dvopek za klopu. Lapa topa u krilu , pa banem na Vukajliju povremeno između čajeva , dvopeka, duvanja nosa i sranja...

13. Bolje da se vratim u krevet dok nije baš sve otišlo u pičku materinu.
    Penzos, pij kolu :)

14. Ustala.

Popij kaficu, pa listu u šake i na pos'o, treba i ja od nečeg da živim :)

15. Šaljem kamaru mejlova, rešavam administrativne (dosadne stvari), sređujem radni sto, polako se spremam za put ka Republici Srpskoj i Srbiji...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.