Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Ђавле, то је моја омиљена књига! Непревазиђена.

Грчки митови - Роберт Гревс

2. "Ognjena kapija"( Stiven Presfild) je izuzetno dobra knjiga po mom misljenju, vredi je procitati. I ja mislim da je "Parfem" odlicna delo, mada mi je nakon procitanog kraja splasnula zelja da odgledam film. :)

3. "Ognjena kapija"( Stiven Presfild) je izuzetno dobra knjiga po mom misljenju, vredi je procitati. I ja mislim da je "Parfem" odlicna delo, mada mi je nakon procitanog kraja splasnula zelja da odgledam film. :)

4. Људмила Улицка - Искрено ваш Шурик

5. Ex Ponto - Ivo Andrić

6. Михаил Булгаков - Мајстор и Маргарита

7. Дорис Лесинг - И поново, љубав

8. Telohranitelj, desna ruka ronenrola - Majkl Frensis

(Star man the right hand man of rock 'n' roll - Michael Francis)

Autobiografija lika koji je čuvao Pola Makartnija, Sinatru, Bon Džovija, Šer, Kiss, Cepeline. Proputovao svet sa Bon Jovi i Kiss, bio u zatvoru, bio na nastupima na Medison skver gardenu... mnogo dobra knjiga.

9. upravo procitala Parfem i pocinjem Leto noci Dena Simonsa

10. "Странац" прочитан и на реду "Чекајући Годоа"

11. Cveće zla-Šarl Bodler

12. Vukodav : Pravo na Dvoboj - Marija Semjonova

13. "Kako da digneš dvesta iz benča"

14. Марио Варгас Љоса - Авантуре неваљале девојчице

15. Down and Out in Paris and London - Dzordz Orvel (ne znam kako je na srpski prevedeno, ako je uopste prevedeno)
    preporucujem

16. Gete-Faust
    gamby, vredi nesto to tvoje?

17. Понижени и увређени-Достојевски

18. Katedrala na moru / Ildefonso Falkones

19. Престиж - Кристофер Прист

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.