"Ognjena kapija"( Stiven Presfild) je izuzetno dobra knjiga po mom misljenju, vredi je procitati. I ja mislim da je "Parfem" odlicna delo, mada mi je nakon procitanog kraja splasnula zelja da odgledam film. :)
"Ognjena kapija"( Stiven Presfild) je izuzetno dobra knjiga po mom misljenju, vredi je procitati. I ja mislim da je "Parfem" odlicna delo, mada mi je nakon procitanog kraja splasnula zelja da odgledam film. :)
(Star man the right hand man of rock 'n' roll - Michael Francis)
Autobiografija lika koji je čuvao Pola Makartnija, Sinatru, Bon Džovija, Šer, Kiss, Cepeline. Proputovao svet sa Bon Jovi i Kiss, bio u zatvoru, bio na nastupima na Medison skver gardenu... mnogo dobra knjiga.
Ђавле, то је моја омиљена књига! Непревазиђена.
Грчки митови - Роберт Гревс
Људмила Улицка - Искрено ваш Шурик
Ex Ponto - Ivo Andrić
Михаил Булгаков - Мајстор и Маргарита
Дорис Лесинг - И поново, љубав
Telohranitelj, desna ruka ronenrola - Majkl Frensis
(Star man the right hand man of rock 'n' roll - Michael Francis)
Autobiografija lika koji je čuvao Pola Makartnija, Sinatru, Bon Džovija, Šer, Kiss, Cepeline. Proputovao svet sa Bon Jovi i Kiss, bio u zatvoru, bio na nastupima na Medison skver gardenu... mnogo dobra knjiga.
upravo procitala Parfem i pocinjem Leto noci Dena Simonsa
"Странац" прочитан и на реду "Чекајући Годоа"
Orvelov 1984
Cveće zla-Šarl Bodler
Vukodav : Pravo na Dvoboj - Marija Semjonova
"Kako da digneš dvesta iz benča"
Марио Варгас Љоса - Авантуре неваљале девојчице
Down and Out in Paris and London - Dzordz Orvel (ne znam kako je na srpski prevedeno, ako je uopste prevedeno)
preporucujem
Gete-Faust
gamby, vredi nesto to tvoje?
Понижени и увређени-Достојевски
Katedrala na moru / Ildefonso Falkones
Престиж - Кристофер Прист