Па мишљења у наслову, стварно и јесу његова размишљања и сећања кроз целу књигу.Додирује доста тема,попут религије, друштва и тако даље,говори о својим проблемима,и прави разне паралеле.На пример највише прозива данашње немце, пошто су као велике демократе,и упоређује како су ти исти били најгри нацисти.Углавном хејтује све и свашта.
Najdzel Kotorn "Ljubavni život Velikih diktatora" -zavrsavam je za 15 minuta
Grin "Pacolovac"
Herman Hese "Stepski vuk"
inace ne citam dve knjige uporedo ali se nekad zeznem pa zabodem da citam par njih u isto vreme. obicno bude jedna teza i jedna laksa. samo sad nije tako :)
PS
posle Grina ne čitam vise Ruse, ubedacili su me za vjek vjekova. ;)
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
http://vukajlija.com/alhemicar/170290
EDIT: obratiti pažnju na javiov komentar :D
:))
Da,želeo bih da se ogradim od implikacija iz definicije zločeste pufne. :)
Nikad se ne zna.
Неки дан завршио "Мишљења једног кловна", Хајнрих Бел.Препоручујем.
Hugo, dobila sam preporuku za tu knjigu, ali doticna nije umela da mi kaze nesto vise o njoj. Mozes li mi ti reci nesto vise?
Нешто више од чега?
Od pukog naslova, recimo?:)
Па мишљења у наслову, стварно и јесу његова размишљања и сећања кроз целу књигу.Додирује доста тема,попут религије, друштва и тако даље,говори о својим проблемима,и прави разне паралеле.На пример највише прозива данашње немце, пошто су као велике демократе,и упоређује како су ти исти били најгри нацисти.Углавном хејтује све и свашта.
Hvala puno :*
Нема на чему.;)
Доктор Арон
Dr Vojislav Šešelj-Ideologija srpskog nacionalizma
(jbg da se spremim, vraca se covek u Srbiju pa da znam sta me ceka) :)
haha, gremline! xD
Силва метод контроле ума - Хосе Силва
Kontrola uma? Hmm, ipak su tebi stajali dobro oni hitlersku brčići ;)
Ilijadu, Satirikona i Obican Zivot (Karl Capek), za lektiru.
1984.
Operacija Šakal - Frederik Forsajt
Tek počela, jako me privlači...
Казуо Ишигуро - Остаци дана.
Plavo salo, Vladimir Sorokin, toplo preporučujem.
Poslednja knjiga, Zoran Živković, ne preporučujem.
Najdzel Kotorn "Ljubavni život Velikih diktatora" -zavrsavam je za 15 minuta
Grin "Pacolovac"
Herman Hese "Stepski vuk"
inace ne citam dve knjige uporedo ali se nekad zeznem pa zabodem da citam par njih u isto vreme. obicno bude jedna teza i jedna laksa. samo sad nije tako :)
PS
posle Grina ne čitam vise Ruse, ubedacili su me za vjek vjekova. ;)