Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Pravni fakultet u Beogradu.

2. Kojim pravom ces se baviti?

3. Ustavnim, nadam se. :D

4. Vidim da ovde i preporučuju knjige. Pa preporučio bih vam Karla Maja. Sve od njega.

5. Uuuu,moj omiljeni pisac... :D Sve sto sam nasla od njega sam bukvalno gutala,dok mi tata nije zabranio da ga citam (a nije ni cudo kad sam isla po kuci i pricala na indijanskom)...Uglavnom,slazem se u potpunosti sa ovom preporukom... :D :D :D

6. Ernesto Sabato "Tunel" (i jos dve, ali stručne) :)

7. Haled Hoseini - Hiljadu čudesnih sunaca

8. Dobar ukus za knjige dragi Vukajlijaši, makar u poslednjih nekoliko strana, izuzimajući Marka Vidojkovića i Gvozdenov hejt na latinoamerikance...:P

Ja jbg ne čitam trenutno ništa jer učim, ali mislim da ću pročitati Hiljadu čudesnih sunaca čim završim s ovim smaranjem, pročitala sam skoro Lovac na zmajeve i prijatno sam se iznenadila, retko kad čitam te bestselere jer su obično neke idiotarije, ali Hoseini je očigledno izuzetak koji potvrđuje pravilo. :)

Ko voli Dostojevskog neka pročita obavezno "Bele noći", da vidi i njegovu drugu stranu...:)

9. Ах, "Беле ноћи"... :)

10. Sentimentalni roman, iz uspomena jednog zanesenjaka...:)

11. Razbludne noći gospođe Kasandre.

12. Znači ti si mi je Tulume makao sa noćnog stočića, a ja je danima tražim

13. Ti tad ne bi primetila ni da sam mak'o ceo stočić. Ojes. :))

14. @mrs supergirl

Ako si čitala Lovca na zmajeve onda ne moraš Hiljadu čudesnih sunaca.

I obrnuto.

I jedna i druga su dobre knjige (lovac malo bolji,meni) ali su potpuno iste.

Generalno ti kulturica muslimani što se baciše u mejnstrim skoro,Hoseini,Maluf (mada je on brat hrišćanin iz Libana) Pamuk su još gori od Latinosa što se tiče guljenja jednog te istog. :))

Mada su stvarno osveženje i od svakog treba pročitati po knjigu.

15. Otkrivanje čoveka kroz gestove i ponašanje, Dezmon Moris

Knjiga je stara 30+ godina, iskopao je odnekud, zanimljiva.

16. Hahahaha pa pazi Gvozdene u pravu si moram da priznam. :) Naročito za Pamuka, pročitala sam više njegovih knjiga i jasno se sećam samo Zovem se Crveno (nju sam prvu i pročitala), ovo ostalo sve kroz maglu, baš guljenje sličnih stvari... A Latinose nekako gotivim, malo su poremećeni pa su mi kul, ali da je tematika slična - jeste. :)

17. Malo su poremećeni pa su ti kul?

Ovo je najgori izgovor koji sam dosad čuo za gotivljenje Koelja. :))

18. Hahahahaha nećemo se vređamo ovde Gvozdene! :D

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.