Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Lolo, Bušman čita

Pored toga što jebe jako i bezobzirno. Kad smo kod toga Kosmo kako je bilo na bazenu kod ortaka?

2. bušido, nemam pojma o čemu pričaš.

3. Izvini Kosmo pomešao sam te.

4. ok, redovno mi se to dešava.

5. Haha, Bušido ispali rafal, pa onda postavlja pitanja.

6. Pročitao pre neki dan Majstor i Margarita na Sosovu inicijativu, jebe knjiga

7. dzelini recepti 3

8. волиш да срчеш?

9. Stokholmsku trilogiju Jensa Lapidusa. Završavam prvi deo "Laka Lova", ne pamtim kada sam bolju noviju knjigu skoro pročitao.

10. Upravo sam završio Zavodnika, našeg autora, Dejana Ognjanovića. Napisao sam i kraći osvrt o knjizi, pa koga zanima, evo link: http://www.odeljenje-misterije.blogspot.com/2015/01/dejan-ognjanovic-zavodnik.html

11. Да ли је срамота што читам Лаушевића?

12. Nije loš Lauš.
    EDIT: Jes malo.

13. Istorija ludila u doba renesanse, Mišel Fuko. Prikladno..

14. Autostoperski vodic kroz galaksiju, prejebena knjiga!

15. Potvrđujem. Tada kad sam je čitala nijesam mogla da nadjem svaki dio, ali sam je uočila u knjižari skoro. Moram je kupiti. 42

16. Potvrđujem. Tada kad sam je čitala nijesam mogla da nadjem svaki dio, ali sam je uočila u knjižari skoro. Moram je kupiti. 42

Ja sam odusevljen kolicinom satire u knjizi, i nacinom na koji ismevaju celokupno drustvo i drustveni razvoj. Laka je za citanje i razumljiva. Sama satira je lepo prikazana i prozima celu knjigu, nije ni malo skrivena medju redovima... definitivno preporuka za sve one koji je nisu procitali.

17. Da, da. Jedna od najboljih limunada knjiga, za opustanje. Za citanje u pauzama izmedju ostalih knjiga.
    Svidja mi se onaj restoran.

18. KOMUNIKOLOŠKI VODIČI OPAAAAAAAAAA

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.