Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Naisao slucajno na ovo mesto, cak sam i ulazio unutra. Stara svapska crkva u Putincima, stoji ovako vec 70 godina. Fascinantna.

2. I jesi našao neku zanimljivu knjigu unutra? :)
    Huk valova, Jukio Mišima. Neobično za njega, lepa ljubavna priča.

3. kupio sam knjigu put kojim se redje ide-skot pek.ima da se kupi po trafikama, kosta 300 din.jel se nisam zajebao?

4. Zaebo si se, brate, to je knjiga koja se češće baca.

5. Barbara Tuchman - A Distant Mirror: The Calamitous 14th Century, knjiga o životu i smrti u 14. veku, jako dobra, lepo opisuje život i mišljenja tog vremena i kako su ta vremena uticala i dalje utiču na nas danas.

Ričard Dokins - Najveća predstava na Zemlji: Dokazi za evoluciju, knjiga za svakog ko ima nedoumice oko evolucije i sličnih tema, preko potrebna nekim ljudima sa foruma ovde :)

6. Ričard Dokins - Najveća predstava na Zemlji: Dokazi za evoluciju, knjiga za svakog ko ima nedoumice oko evolucije i sličnih tema, preko potrebna nekim ljudima sa foruma ovde :)

Predlažem ti od Svetog Avgustina - O Trojstvu. Uopšte se ne isključuju ta tvoja i ova. :)
    Znam da nećeš pročitati... ali zašto nećeš.

7. Veska još večeras sam u budvu vatro

8. Čitala bih Crnogorskog čovjeka Gerharda Gezemana da ima u pdfu negde.

9. Nisam rekla da bih radije/isključivo čitala u pdfu.

10. Ljudi, Jack Weatherford - Genghis Khan and the making of the modern world. OBAVEZNO! Jebe knjiga.

11. Jovan Ilic Deretic - Izmisljeno doseljavanje Srba.

12. Pohvala ludosti, Bilijar u pola deset, Madam d'ora, francusku pricu. I Hazarski recnik, na moju veliku zalost, no sam ga batalio nakon mucnih sati bacenih u nepovrat koji me vec danima ubadaju u slabine ostrim i neumoljivim bodezima kajanja.......Ako postoji neka medju-pravda, siguran sam da u nekom od izvitoperenih sobicaka vremena stari dobri slepi Borhes i sad baulja za debelim brkatim oznojenim Pavicem kako bi ga umlatio govnjivom motkom.

13. Ерих М. Ремарк - шта год од њега узмите, свака је добра.

Заједнички елементи свих његових романа :
    - Болест (рак)
    - Пиће
    - Рат (како кроз садашњост тако и кроз ретроспективу)
    - Љубав

14. Sto vise citam ovog Hajnriha Bela sve mi je dopadljiviji..Ako je neko u prilici slobodno neka uzme Misljenja jednog klovna, fina knjiga.

15. melkijades ko još čita knjige to je za budale lolol

16. Pa da, lepo piše na početku Stepskog vuka - samo za ludake..

17. Ерих М. Ремарк - шта год од њега узмите, свака је добра.

Заједнички елементи свих његових романа :
    - Болест (рак)
    - Пиће
    - Рат (како кроз садашњост тако и кроз ретроспективу)
    - Љубав

Mislim da nema raka niti neke bolesti u Zapadu, ali moguće da sam zaboravio. Nema nešto ni pića

18. Hajnrih Bel, Bilijar u pola deset, i ona mu je vrlo dobra. Citati obavezno

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.