Koju knjigu trenutno čitaš?

  1. Zavrsih stendala, dobra je knjiga,zanimljiva (ja sam mislio da je dosadna i teška za citanje), lako se cita i drzi pažnju. Ovih dana krecem Čarobni breg od Tomasa Mana, valja li? Od njega sam dve citao i jedna mi bila ekstra a drugu sam jedva zavrsio koliko mi bila sranje.

  2. Madjioničar iz Lublina

  3. . Ovih dana krecem Čarobni breg od Tomasa Mana, valja li?

    Odlična je. Nemoj samo da odustaneš posle prvih trista-četiristo strana, ja sam bio u iskušenju da to učinim, pa sam ipak završio, i isplatilo se. Jedan od najboljih romana ikada napisanih.

  4. У тим годинама?

  5. Odlična je. Nemoj samo da odustaneš posle prvih trista-četiristo strana, ja sam bio u iskušenju da to učinim, pa sam ipak završio, i isplatilo se. Jedan od najboljih romana ikada napisanih

    Nema sanse, ja kad krenem nesto da citam, koliko god da mi je sranje ja uvek zavrsim, samo sto se tada otegne citanje a kad mi je dobra knjiga ja gledam svaki trenutak da iskoristim da citam.

  6. Nisu bitne godine. Ne znam koliko ti imaš godina, ali da li si čitao Uliksa, Zlatno runo ili U potrazi za izgubljenim vremenom, Čoveka bez svojstava? Ja nisam, a imam dosta godina. Počinjao, odustajao. Pročitaću kad mi legne.

  7. Milutin je odlicna knjiga a marsovac je vrv gowno ko i film

    Sta znam drzao mi je paznju.
    Verujem da je u filmu skraceno ono suvisno kenjanje, jer u knjizi je bas skoro svaki 2,3 sol objasnjen sta je radio i kako je radio.
    Ali volim sci fi i sasvim mi je okej knjiga.
    Samo je kraj malo supacki.

    Ubacili ga u letelicu, ovaj mu sanirao rebro sto polomio i to je to.
    Nista da bude neki razgovor izmedju njih kako i sta je preziveo, nego to je to.

  8. Vezano za ovu priču, moj kum je završio drvnoprerađivačku, nije upisao faks, zaposlio se u struci i van struke, klošario i pankerisao se do svoje tridesete godine, tu i tamo nešto pročitao, ništa ozbiljno. Onda je otkrio književnost. Sad ne znam više ko je načitaniji, on ili ja, a ja sam književnost studirao.

  9. Милутин је стварно добар ал штета што није написан 15-так година касније, јер у другом дијелу књиге има стереотипа из тог времена...

  10. De si Valdemare kada mi je trebalo sturcno objasnjenje za Majstora i Margaritu, strasno

  11. procitao prvi tom 2666, knjiga ima 1100 str sadrzi 5 delova koji se razlikuju po tematici ali su medjusobno povezani i cine celinu.vrh knjiga svako ko je u prilici treba da je procita.atmosfera u knjizi zna da bude neprijatna ali sve je to fino dozirano, normalno nije vesela knjiga puna srece i veselja

  12. Labo, kako da si ovoliko aktivan na temi i hvališ se kako čitaš, a nisi baš mnogo rečit?

  13. je l' čitao neko Uliksa?

  14. hahah miki, plus stavio ovaj ekscentricni avatar, znaci da mu je bitno i da mu znaci kako ga drugi vide na ovom forumu

  15. Uliks je jedina knjiga koju sam više puta čitao i nikad je nisam skapirao. Za neke je najbolja knjiga XX veka, za neke nešto najpretencioznije ikad napisano. Pitaj Laba ili Valda, oni su bolji ezoterici od mene.

  16. Neki dan bio u biblioteci i gledam ovako iz daleka šta uzeti i umalo ga nisam uzeo. Znam da je težak dosta za čitanje, pa nisam hteo da se upuštam tako lako jbg.

    EDIT: labo jebote koj kurac sa avatarom

  17. Ovom prilikom da se zahvalim Valdemaru za kolekciju misticno kabalisticnih knjiga koje mi je poslao pre cirka dve godine, a koje sam čitao zadnjih deset dana. Nekoliko spisa su baš bili otkrovenje.

  18. ti imas stvarno problem neki koji pokusavas da lecis ovde na forumu kao cara jadnik sto je i sam priznao kako je ovde izlecio gomilu frustracija, koristiti internet za tako nesto je krajnji nivo nemoci i jadnog karaktera.lupio si da se hvalim da citam knjige kako bi me isprovocirao i zapoceo svadju na taj seljacko potuljarski nacin i onda histerisao kao prosli put.ti si bolestan.odjebi od mene, ne prati me vise po forumu jadnice jebeni

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.