Koju knjigu trenutno čitaš?

  1. svaka pekićeva knjiga može da se preimenuje u : "omg ja sam pametan vidite"

  2. Dobra je mučnina. Nego kakva je stendal - crveno i crno? Planiram da je počnem danas.

  3. svaka pekićeva knjiga može da se preimenuje u : "omg ja sam pametan vidite"

    U pravu si sasvim, intelektualno je nadmen u pizdu materinu, čovek čisto ima otpor da to čita, ali kad pređeš preko njegove nadobudnosti, pisao je on dobre knjige, i u stvari nije bio glup uopšte.

  4. "Crveno i crno" preporučujem za čitanje

  5. Мада је скроз реалистички роман, добар је. Ко се навукао на неке модерније дроге, биће му мало досадан. Али ко зна да цени добру књигу, без обзира кад је написана, неће имати замерке. Ја бих при читању тога, чисто ради разумевања, имао у виду Балзака и Достојевског.

  6. Shto se zene lozhe opasno na sado mazo romane, implicira li to da im fali cvrsta ruka?

  7. Đes Vjesna, niđe te nema... To štivo mi je mučno-lepa uspomena iz mladosti. Nije baš da radnjom pleni i dijalozima i deskripcijama prikiva pažnju čitaoca, više je filozofsko delo zaogrnuto u literarno, ko ima živce, nek izvoli. Samo, dosta sam pročitao beletristike bez filozofske pozadine koja bi Sartra svojom skoropanečitljivošću porazila skroz.

    Ćao Vald...milo mi je što si se oporavio. Posle onakvog tvog opisa problema mislila sam da je bilo baš opasno i patila sam u tajnosti zbog sudbine klete. :)
    Možda se treba držati onoga u čemu je bolji, što se tiče Sartra. Kao Milanković koji je pokušao da lijepe astronomske činjenice ubaci u lijepo književno djelo. Oboje je na kraju ispalo mlako.
    Ali Mučnina je zanimljiva, za sad. Ne pada mi teško čitanje, nije valjda da sebe nalazim u opisima pa mi već sve poznato?!

  8. Je li neko čitao Brajovića?

  9. Gledao ga ja Tihog kad je glumeo

  10. nisu aktuelni bačićalimpić skečevi više jbg

  11. Milutin je odlicna knjiga a marsovac je vrv gowno ko i film

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.