Koju knjigu trenutno čitaš?

  1. Vi baš na svakoj temi morate da se prepucavate? Ja sam došao ovde da napravim skeč, a vidim prepucavanje. No, evo ga skeč:

    Moj odgovor danas: 1999.
    Moj odgovor za 62 godine: 1999.

    Baš mi je teška za čitanje

  2. A samo pokaži minimum uljudnosti i ukloni taj uzneviravajući avatar. Moja psihološka ezoterija mi govori da iskazuješ naklonosti poremećene prema svojoj baki, a kult bake se ovde veoma poštuje. Nemoj Harold biti.

  3. ne bi ga sad sklonio ni za 100 hiljada evra

  4. Labo, sa duplim nalozima i još da aktiviram ponekog ljubaznog vukajlijaša, ti si ispod broja glasova za postove na forumu. Imaj to na umu.

    Mada, nije bilo frka Kilograma malo nervirati, nije psihopata, ali se u tvom slučaju bojim za nasumične kraljevačke prolaznike.

  5. Labo, sa duplim nalozima i još da aktiviram ponekog ljubaznog vukajlijaša, ti si ispod broja glasova za postove na forumu. Imaj to na umu.

    sa cim ti meni pretis ne mogu da verujem hahah sad si umislio da me imas u saci.bas si me uplasio.ajde potrudi se da mi spustis glasove ispod 50.kapiram da ti u svojoj glavi ovo dozivljavas kao neki rat, daj onda sve od sebe kad si tolko zaludan

  6. Jednom kad se predje 50 to je to,moze posle i na -100 da se ode

  7. pa maloumink i da nije tako ne znam kome je lakse, meni da napravim novu definiciju ili njemu da moli ljude da mi daju minuse i pravi duple naloge

  8. Labo, nemoj sad Sun Cuove fore da sprovedem na tebi!!!1

  9. Ovom prilikom da se zahvalim Valdemaru za kolekciju misticno kabalisticnih knjiga koje mi je poslao pre cirka dve godine, a koje sam čitao zadnjih deset dana. Nekoliko spisa su baš bili otkrovenje.

    Da li bi mi to proslijedili? :)

  10. Žil Vern, "Tajanstveni otok"

  11. ej, prosledite to i meni, verujem u valdemarovu lucidnost

  12. Uliksa ne možeš čitati prije Dablinaca i Portreta umjetnika u mladosti. Zbog likova i toposa. Ni ne pomišljaj na Fineganovo bdijenje, lično ne mogu još da počnem tu knjigu, a jedva čekam da ga zaokružim. Preporučujem Pisma Nori i Kamernu muziku (zbirka pjesama)- ko ga voli.

  13. Брт сатанизам није добар

  14. jedan decko je citao neku knjigu od alistera i kad je procitao ubio je svoje roditelje na spavanju

  15. Jeretičke knjige ne čitati.

  16. i u Mirijevu pre neki dan...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.