Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Seobe (mora se)
E Fet, i ja sam čitala Seobe pre nedelj' dana. Pih.
Sviđa mi se knjiga. To "moram" kako odmiče knjiga prelazi u "želim".
CrnaBo, jel' čitaš u okviru nastavnog plana ili iz zadovoljstva?
Ja čitam 10. deo (e sad neznam kako se zove serijal od 13 delova), u svakom slučaju serijal se zove Točak Vremena i kida koliko je dobar... Prvih 9 delova ima na srpskom, ali ostale moram da čitam na engleskom...
Jebem te, Srbijo, kad ni knjigu ne mogu celu da prevedu...
@ crnabo
omg omg pa ne moras da citas orvela da bi procitala novu knjigu murakamija. murakami i orvel kao bog i sesirdzija, nidje veze jedan s drugim.
Meni su svi tu šeširdžije. Mada sam malo čitao 1984.
Lavkraft - Ktulu priče
Библија
Raskršće sumrka, 10 deo Točka vremena. Izašao je i kod nas sada. Najbolja epska fantastika koju sam čitao do sada, po meni bolji od Gospodara prstenova.
Počeo sam da davim Mesu i Derviša već mesec dana, ne ide... Težak čovek u PM!
Balzak - Šagrinska koža.
Grcko-Rimsko carstvo- Pol Vejn.
Raskršće sumrka, 10 deo Točka vremena na srpskom!
Leonard Cohen - Knjiga ceznje. Procitaj dervisa, izuzetno stivo.
Ka-tzetnik 135633 - Kuća lutaka
Seobe, Crnjanski
Kita boli more - Ephraim Kishon
Ja ne čitam...Operisan sam od knjige i malo me sramota zbog toga...Malo...
a joooooj neke vampirske gluposi.... ne mogu se odvojiti od te vampirske opsesije... taman kad mislim gotovo je izadje neki novi nastavak neke meni drage sage i tako do u beskonacnost