Nije, sto ne znaci da nece postati xD, inace citam Plutarhove uporedne biografije, na moju veliku zalost jedino nadjoh izdanje na hrvatskom pa bi mozda bolje bilo da napisem usporedni zivotopisi haahahahahh.
How to fail.....prva knjiga o tome kako upropastiti samog sebe...napiso Aaron Goldfarb. Neka totalna parodija na čuvene knjige o samopomoći...inače ne čitam je trenutno, nego sam je pročitao.
Skoro sam pročitao i Kako religija truje sve...od Kristofera Hičensa, odlična knjiga...
Sad čitam Istoriju Vizantije...od Charlesa Diehla...
Мојне сте љаљани па да постујете књиге које су вам на списку обавезне литературе. То морате да читате. Ја тога једем пет кила на недељној бази, али ван тога нисам пипнуо ништа од како сам се регистровао на овај сајт, па и даље од тога.
Бар нисам толика љаљанчина па да постујем: Опћа хемија, Римско право и тако та бесмислена говна.
Читам Метро 2033 од Дмитрија Глуховског. Јес да је руски, ал није класик.
Nije, sto ne znaci da nece postati xD, inace citam Plutarhove uporedne biografije, na moju veliku zalost jedino nadjoh izdanje na hrvatskom pa bi mozda bolje bilo da napisem usporedni zivotopisi haahahahahh.
Anarhoprimitivizam protiv civilizacije, Džon Zerzan.
Horor priče, razni autori.
Citam politikin zabavnik. Smorile me knjige.
How to fail.....prva knjiga o tome kako upropastiti samog sebe...napiso Aaron Goldfarb. Neka totalna parodija na čuvene knjige o samopomoći...inače ne čitam je trenutno, nego sam je pročitao.
Skoro sam pročitao i Kako religija truje sve...od Kristofera Hičensa, odlična knjiga...
Sad čitam Istoriju Vizantije...od Charlesa Diehla...
Po ko zna koji put "Sputnik ljubav", Haruki Murakami
Ja Klaudije, Klaudije bog.
Brate, Na Drini ćuprija, po planu i programu, doduše, sa malim zakašnjenjem, kao i uvek...
Данијел Келман - Die vermessung der Welt, нека перорез литература, није лоша. Јидиш.
Набоковљеву ,,Бледу ватру''.
"Majstor i Margarita" - Mihail Bulgakov
tolkein - the children of hurin
Економија за правнике - Лабус и компанија..
Заврших ,,Уликса'' :у-позадини-се-чују-звуци-фанфара:
Мојне сте љаљани па да постујете књиге које су вам на списку обавезне литературе. То морате да читате. Ја тога једем пет кила на недељној бази, али ван тога нисам пипнуо ништа од како сам се регистровао на овај сајт, па и даље од тога.
Бар нисам толика љаљанчина па да постујем: Опћа хемија, Римско право и тако та бесмислена говна.
'Dete ulice' - Margaret Klark
Istorija i Apokalipsa, Bela Hamvaš.
Бурзуме ЈА ЉАЉАНИШЕМ!!1
Poniženi i uvređeni,Dostojevski