Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Jel ta valja nešto, ili samo navlačenje love?
trenutno na pola - "rakove obratnice" i stripove.
Сентиментално путовање кроз Француску и Италију, Лоренс Стерн
Mesečevi vrtovi, Stiven Erikson
ja je platila svega 5 evra :)
elem, nisam oduševljena kao gospodarima, hobitom, silmalirionom, ali je.. sasvim ok.. bar meni, velika doza subjektivnosti je uključena jer volim tolkina, ma celu familiju njegovu :D
Ko voli Tolkina, a u međuvremenu je porastao, mora da pročita Pesme leda i vatre, ja čitam po drugi put, da obnovim gradivo pred izlazak petog dela i serije na HBO :) Mnogo kompleksnije, sa mnogo eksplicitnog nasilja i još eksplicitnijeg seksa. Emotivci zaplaču na svakih 10 strana. Savršena epska fantastika.
Jednina, Lord of the rings, ne LordS of the rings, dakle ne Gospodari prstenova -.-
Slažem se za ovo :D
Drva se slažu, ljudi se saglašavaju. Mada, ako si ti za slaganje, pošalji mi PVT :) haha lolo, što mrzim kad neko upotrebi ovu gramatičku ispravku, ali sam morao :)
Pa, ja sam jedan balvan, pa može da se kaže da sam dobro i rekla. xD
Ne uzimam za zlo. :)
Ne bavim se ja fizičkim poslovima ako ne moram, za cepanje drva unajmi profesionalca, ja ne umem ni sekiru da dignem. :)
Ja jesam mislio na fizički posao, doduše... :) (ako mi žena priviri preko ramena, najebo sam, lolo)
Momo Kapor - Foliranti
Meni kažeš. Tebi bar ne dolazi na Vuku. xD
Hoking, Kratka istorija vremena. Definicije atomskog me malo navele na to.
Uf, koji smo spemeri. A ko je srećnik?
Ma, jedna budala. :D Ne više spema, da ne bude ban. Ionako neam pametna posla sem da visim ovde. :)
Буковски - Пост офис
stormo, ako misliš na mene, znam da je jednina, aman, ali misleći na trilogiju, rekla sam gospodare, moja logika izuvrnuta :D
lako je vama, vi živite u normalnim gradovima i/ili imate da priuštite odn kupite.. za razliku od mene, moja gradska biblioteka 'od živ sram' nema ove knjige,a i trenutno skupljam pare za letovanje :D
Evo upravo to ponovo čitam od početka, da se preslišam malo zbog novog dela knjige koji bi NAJZAD trebao da izađe.
'1984' - Dz. Orvel
Appian bellum civile