Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Po bog zna koji put Autobiografiju Branislava Nusica.

2. Generacija X - Daglas Kopland, opusteno i duhovito stivo.

3. Tomas Mor - Utopija

4. Teri Pračet i Nil Gejmen - "Dobra predskazanja", čitam je po milijarditi put, i po milijarditi put me oduševljava :)

Psihički se pripremam za Safonovu "Marinu", pošto ima nekih lutaka koje oživljavaju (reče mi majka), a ja od njih imam trip od kako sam gledala 'Dead silence' :)

5. Vladimir Gligorov - Kritika kolektivizma

6. Franc Kafka - "Proces" :)

7. @Александра
    Сјајна књига, хтели да праве филм са Џонијем Депом ал' није успело
    @Анабел Ли
    Нек' ти је са срећом

8. Hehe a meni se knjiga sviđa. Ostalo mi je još nešto manje od jedne trećine. Ja volim teorije zavjere (bar ja vidim zavjeru ovde) samo očekujem neki dramatičan kraj jer je malo monotona. :D

9. И крај је потпуно неочекиван,прочитао сам књигу,ал нећу да ти кварим илузије.:)
    Од Кафке обавезно прочитај ,,Метаморфозу''-одлично дело за анализирање са филозофске тачке гледишта.
    А ја тренутно тражим неку литературу слично Ентонију Барџису.Има ли неко овде нешто да ми препоручи?

10. Људмила Улицка - Медеја и њена деца

11. У кревету са странцем - Џејмс Грипандо
    заправо, већ сам је прочитала, одлична!

12. Upravo procitala "Kradljivicu knjiga" Markusa Zusaka, preporucujem, knjiga je prelepa. Dugo me nijedna nije tako pomerila

13. Бедни људи - Достојевски

14. Džozef Heler
    Kvaka 22
    Film je idalje nenadjebiv, ali ga knjiga vrlo ugrožava.

15. "Utkani svet"-Klajv Barker

16. Amin Maluf "Leon Afrikanac"

17. "Predator" Vladimira Arsenijevića

18. "Avanture nevaljale devojcice" Mario Vargas Ljosa

19. Херман Хесе - Демијан

20. Тери Прачет - Невероватни Морис и његова банда лутајућих пацова

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.