U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Kupih ''Cik me uhvati''. Javljam utiske lolo
џанки чита!
Cik me uhvati - kad te Ciklon uhvati da si plagirao pa te banuje. hnjo hnjo
Čitao sam samo Rasipne mrtvace, nije loš uopšte, kakve su te novele?
Erih Koš, Vrapci Van Pea
U pitanju su:
Dan kada će mi on obrisati suze,
Lovina,
Naučite nas da prevaziđem osopstveno ludilo i
Agui, čudovište s neba
Nije ih izabrao naš izdavač (TANESI), već je tako i u originalu. Na polovini sam druge novele i mogu ti reći da je skroz uvrnuto, za sada mi je na skali šiznutosti odmah iza Rušdijevog "Grimusa".
Hvala ti, baš bih mogao da potražim, sad sam besposlen pa gutam koliko god mogu, a kad krene posao na jesen, opet samo u prevozu i pred spavanje :(
krik beznađa, emil sioran
Nisam, ali i njega moram ponovo da prelazim.
Jbg, ne stidim se da priznam da nešto ne kapiram, ne leži mi, kako god.
To ne negira činjenicu da dominiram kao spisatelj defki, ahaololo
Autobiografija, Branislav Nušić.
Борислав Михајловић Михиз - Аутобиографија о другима II
Идиот - Ф. М. Достојевски
Planiram da opet pročitam Karamazove uskoro. Je li čitao ko Gordost i predrasude od Džejn Ostin i kakvi su utisci?
Идиот - Ф. М. Достојевски - za sad odlicna, nisam jos zavrsio ali do sada mi se cini da je bolja zlocin i kazna.
Moglo bi kada se postuje na ovoj temi da se napise par reci o delu, npr pdal preporucujete, utisci, ili o cemu se radi.Nekako mi to logicnije nego samo da se napise ta i ta knjiga.
http://www.goodreads.com/
Елем, лични утисак треба оставити овде, то јест, укратко, препоручујеш ли, линк до ње, као на теми за филмове и пар речи о њој.
Kopilad Bogova (Trilogija) - Aleksandar Mandic
Иво Андрић - Београдске приче
Андрић ми не лежи иначе али сам узео ово да прочитам, ваљда ће бити боље кад нема оних сморних турцизама и касаба, Турака...
Klaudio Vrančić - Što kladionice ne žele da znate
Џек Керуак - На путу
https://www.goodreads.com/book/show/70401.On_the_Road
С обзиром да сам знао да књига нема никакву дубину, очекивао сам бар да је динамична - нешто типа холивудски филм. Међутим, засад је нема и прилично је досадна. Просто невероватно да лик прешао целу Америку, од Њујорка до Лос Анђелеса и назад и да ми је то толико лејм. Ал ај, књига има статус култне, па ћу да је завршим.
Андрић ми не лежи иначе али сам узео ово да прочитам, ваљда ће бити боље кад нема оних сморних турцизама и касаба, Турака...
Odlicna je, pogotovu prica koja se zove Zeka, ona je najduza ali i najbolja a i ostale su dobre.
Прочитао сам за сад само прву, оно са фотографијом. Није лоша, мада као дам сам се и ја одморио као Никола када је умрла госпа-Ната хехе.