Prijava

Ovo je sjajno sto si okacila, nisam znao da ima i te momente. Jbg, to je bilo na drugoj godini faksa. Najgore sto su to cule neke komsinice terasu nize, nisu nam se vise javljale i kretale su se uzbrzano u suprotnom pravcu, cim nas spaze.

E, Lovekrafta nisam citao, ali sam malo istazivao, bas je opsteprisutan i inspiracija za druga dela, mada i za film i serije.

Posle Poa, on mi je prvi horor koji čitam. Dakle, koji nije film.
Kakvi opisi jao...mislim da kada bi to bio film tj.kada bi sve to bilo vizuelno prikazano, da ne bi ostavilo tako jak utisak na mene. Poenta je reći manje od potrebnog pa ti sam dopunjaš misteriju. :)
Dobar je, dobar. Preporuka bez greške.

Ne svidja mi se Lovekraft iskreno

Ako hoces pravi horor. Knjiga Kije kockar. Procitao sam prve dve strane i pogledao crteze, i dalje imam nocne more. Cak mi se i sintaksa razjebala, zvucim kao Joda ponekad.

Imam Kiju u pdf-u, samo da znaš.

cuo sam da kija ima sifru mek gregor

E izašla je skoro Lavkraftova zbirka priča Nekronomikon na srpskom. Priredio je Dejan Ognjenović čija je doktorska teza prva teza iz oblasti horora na fakultetu.
To mi je u planu nekad.

Znam, otuda iskustvo doslo je.

А можеш и од Ден Симонса роман Љето ноћи плиду

Haha, kako ja volim vas vukajlijase, vise nego fensi krpice, fabulous ste. A, ne, cek, to mi je deformacija od Sex and the City. I am Samanta, btw.

Bivši muž, veliko B. Kakav touch...

bivsi sa velikim B. Trashy

Uzasno i simpaticno urnebesno, kao pokusaj Kije kockar da opise pevacki talenat random deteta.

Boljo procitao sam svaku knjigu od Simmonsa, svidja mi se sto si mi tu knjigu preporucio.