Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
http://www.rts.rs/page/radio/ci/news/27/radio-beograd-1/5633/%D0%9C%D0%BE%D1%98%D0%B0%20%D0%BA%D1%9A%D0%B8%D0%B3%D0%B0.html?position=-1
Jens Lapidus - Vip soba
Lik je inace advokat ali pise predobre mafijaske romane. Svi se vecinom vrte oko srpske mafije u svedskoj
Dostojevski: Idiot
Pohvala ludosti - Erazmo Roterdamski
Neuroza kao izazov - VLADeta Jerotić
Preporučujem svima, Vukajlijašima pogotovo.
I opet da naglasim - VALD nije ispoštovao dogovor vezan za ovu temu.
Evo je ova...
OVA ima ime (koje nije Vesna, samo da se zna).
volim devojke koje vole da čitaju.
I ja volim djevojke koje vole da citaju. I imaju lijep glas kao vesna.
Oćete li da vas naučim da čitate?
zamisli da ti vesnam jednom rukom češka levu nadlakticu dok ležiš, a slobodnom rukom drži i čita svojim nežnim ali pomalo uzjogunjenim glasom gorski vijenac
hhahah prelijepo
https://thehardtimes.net/harddrive/j-k-rowling-reveals-that-you-the-reader-were-gay-all-along/
"Rani jadi"
-Andreas Sam
Има ли тај Јенс Лапидус да се пазари код нас?
На нету налазим само по керватској. :(
ima li kod nas da se nadje na engleskom no country for old men u knjizari nekoj
Pogledaj koje knjižare imaš u tvom gradu pa ih zovi ili im pošalji mejl. Tako ti je najlakše i najtačnije. Ali pitaj ako imaju je li prevod na srpskom ili bosanskom ili hrvatskom.
E jbg druze ja citam na hrvatskom
Popuši ga purgeru XD
Okej je knjiga procitao sam; samo vise nisam u ovom fazonu da citam ove romane. Samo naucna literatura.