Ја сам пре радио скоро па гиљотину, спуштао мало испод врата, и једно раме ме откидало стално да сам размишљао да баталим бенч. А онда мало читања, видеа, савета и воала :)) ко Ед Коан лололо.
Малопре одрадио груди код куће... Метно у ранац 12 кг, радио дроп сетове, скидао по 2 кг, и на крају радио на коленима. Каже раја - шта радиш за Божић, радићеш целе године, па реко - ВАЉА СЕ! :)
Ја сам почела скоро, лаи радије бих нешто друго, плес, спорт, било шта, уплатила сам само због кардиа, не мерем да трчим на вакој зимоћи. Контам да ћу следећи месец - зенба...
Ih, da si blizu mene, da skupa radimo kardio, taman da skidamo ovaj višak što sam nabio tokom praznika... Neki dan me startovale dvije cure, kažu - ajde da radimo kardio, rekoh - AJDE!
Да ли интезитет сваког тренинга мора да буде такав, да следећег дана добијем упалу? Јуче сам одвалио ноге, а данас ништа од упале , па ми је осећај к'о да нисам ни радио...
Ја сам пре радио скоро па гиљотину, спуштао мало испод врата, и једно раме ме откидало стално да сам размишљао да баталим бенч. А онда мало читања, видеа, савета и воала :)) ко Ед Коан лололо.
Малопре одрадио груди код куће... Метно у ранац 12 кг, радио дроп сетове, скидао по 2 кг, и на крају радио на коленима. Каже раја - шта радиш за Божић, радићеш целе године, па реко - ВАЉА СЕ! :)
Malopre sam se najeo mrsne prasetine, kako će to da mi utiče na metabolizam i nitrocitratnougljenihidorgenitizam?
Ahahahahaha... :D :D :D
Pa prosvetli me, mamu mu jebem. Vidiš da X puta pišem kako me jebe rame, daj neki savet! :)
Predji na "srpsle sklekove",po Gidrinom receptu...;)
Па и није неки савет, поправио сам лошу форму и почео класични поверлифтерски :))
Баш и мене занима шта се дешава, ево саћу пети пут да конзумирам прасенце, ололо
Slobodno derite krmećinu, ima kad da se bude na dijetu :D
Polako, sine, nije to dobro za kičmu :D
Ја сам почела скоро, лаи радије бих нешто друго, плес, спорт, било шта, уплатила сам само због кардиа, не мерем да трчим на вакој зимоћи. Контам да ћу следећи месец - зенба...
Ih, da si blizu mene, da skupa radimo kardio, taman da skidamo ovaj višak što sam nabio tokom praznika... Neki dan me startovale dvije cure, kažu - ajde da radimo kardio, rekoh - AJDE!
А ја мислила да је овде тема теретана XD
Pa i kardio je teretana, majke mu ga... :D
Пa јесте, мени је кардио најзабавнији XD
Najzabavniji je onaj HIIT - malo brzo i žestoko, malo lagano i sporo, i tako naizmjence.... xD
Да ли интезитет сваког тренинга мора да буде такав, да следећег дана добијем упалу? Јуче сам одвалио ноге, а данас ништа од упале , па ми је осећај к'о да нисам ни радио...
Ne mora, trening treba da bude takav da imaš rezultrate a ne upale ;)
Јуче на задњој серији чучња на 5+ урадио 10 понављања, фак јеа, а могло је још пар ал нисам имао спотера те нисам тео да ризикујем.
Ипак сам добиЈо упалу, него нисам ходао, право сам из кревета отишао на комп, па нисам примеио... лолололол
L@ki tezina?